Edwina Sponza, İbrahim Kutluay'ı unutamadı! Eski aşkının olduğu mekana gitti ama...

Demet Şener ile 11 yıllık evliliğini uğruna bitirdiği Edwina Sponza ile bir dargın bir barışık aşk yaşayan eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay, iki ay önce ilişkisini noktalamıştı. Ayrılığın ardından adı Youtuber İdil Yazar ile aşk dedikodularına karışan Kutluay, Bebek'te bir mekanda görüntülendi. Kutluay'ın ardından Sponza da aynı mekana geldi.

Beş yıl boyunca bir dargın bir barışık aşk yaşayan ikilinin aşkları, yılan hikayesine döndü. İbrahim Kutluay, geçtiğimiz haftalarda bu dedikodu üzerine ise Sponza ile 1 buçuk aydır ayrı olduklarını açıkladı.

ibrahim kutluay

Ayrılık iddialarını doğrulayan eski basketbolcu, İdil Yazar ile aşk yaşadığı iddialarını yalanlayarak şöyle konuştu; “Edvina ile 1.5 ay önce ayrıldık. Ayrılığımıza üçüncü kişilerin neden olduğu kesinlikle doğru değil. Arkadaşça ayrıldık” açıklamasında bulundu.

 Saklambaç'tan Aydın Hamza'nın haberine göre; İbrahim Kutluay, Edwina Sponza’yı unuttu ama sosyetik güzel, aşkını unutamadı.

Önceki gün Bebek’te bir mekana giden Kutluay’dan kısa süre sonra aynı mekana eski aşkı Sponza da geldi. Hızlıca içeri giren Sponza’nın gözleri Kutluay’ı aradı. Bu hareketler “Edwina takipte mi?” dedirtti.

edwina sponza


Önceki gün ise ilginç bir tesadüf yaşandı. Kutluay Bebek Lucca'da kahvaltı yaptı. Mekanda tek başına oturan Kutluay'dan hemen sonra Edwina Sponza, aynı mekanda soluğu aldı.

ibrahim kutluay

Konuşulanlara göre sosyetik güzelin arkadaşları mekanda Kutluay'ı görür görmez Edwina'ya haber verdi. Sponza da jet hızıyla mekana geldi ancak eski aşkını göremedi.

Daha önceki ayrılıklarda da aşkına sahip çıkan sosyetik güzelin bu hamlesi "Edwina ajan gibi İbo'yu takip ediyor" dedirti.

 

Edwina Sponza, İbrahim Kutluay'ı unutamadı! Eski aşkının olduğu mekana gitti ama... ile ilgili etiketler İbrahim Kutluay edwina sponza
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.