Juventus, Camavinga'yı kaçırmak istemiyor

Serie A’da oynadığı 6 maçta sadece 2 galibiyet alabilen Juventus, kadrosuna takviye etmeye hazırlanıyor. Torino ekibi, Fransa'nın dünya futboluna son armağanlarından olan 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Eduardo Camavinga’nın peşine düştü.

İtalyan devi Juventus, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Rennes'in harika çocucuğu Eduardo Camavinga'yı transfer etmek istiyor. Rennes formasıyla geçen sezon 36 maçta forma giyen18 yaşındaki orta saha oyuncusunun ismi geçtiğimiz transfer döneminde de Avrupa’nın büyük takımlarıyla anılmıştı.

Gösterdiği performansla Fransa A Milli Takımı’na kadar yükselen Camavinga’nın ilerleyen dönemlerde Avrupa’nın sayılı futbolcularından birisi olması bekleniyor. Piyasa değeri yaklaşık 39 milyon Euro olan Camavinga için Rennes en az 80 milyon Euro bonservis talep ediyor.

Camavinga'nın ismi Real Madrid, Paris Saint Germain, Barcelona ve Manchester United gibi Avrupa’nın kulüpleriyle anılıyor. Daha önce Rugani’nin Juventus’tan Rennes’e kiralanması sürecinde iki takım arasında gelişen ilişkiler sayesinde Camavinga’nın Juventus’a yakın olduğu iddia edildi.

Juventus, Camavinga'yı kaçırmak istemiyor ile ilgili etiketler Juventus Serie A Eduardo Camavinga
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.