Edremit Belediye Başkanı, uğradığı saldırı sonrası operasyon geçirdi!

Balıkesir'in Edremit ilçesinde makamında uğradığı saldırıda burnu kırılan Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, bugün ameliyat oldu. Saldırgan ise polis tarafından yakalanarak önce gözaltına alındı, daha sonra Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

Balıkesir'in Edretmit ilçesinde makamında uğradığı saldırıyla burnu kırılan Belediye Başkanı Selman Arslan, Edremit Devlet Hastanesi'nde ameliyat oldu. Bir süre hastanede gözlem altında tutulan Başkan Arslan tedavisinin ardından taburcu edildi. Başkan Arslan sosyal medya hesapları üzerinden "Dün gerçekleştirilen çirkin saldırı sonrası, burnuma aldığım darbe sebebiyle bu sabah başarılı bir operasyon geçirdim. Alakaları için Edremit Devlet Hastanesi Başhekimine, doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Edremit Belediye Başkanı, uğradığı saldırı sonrası operasyon geçirdi!

SALDIRGAN ÇIKARILDIĞI NÖBETÇİ MAHKEME TARAFINDAN TUTUKLANDI

Belediye Başkanı Arslan'a makam odasında saldırıda bulunan ve sonrasında polis tarafından yakalanarak gözaltına alınan şüpheli M T., Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

İHA

Edremit Belediye Başkanı, uğradığı saldırı sonrası operasyon geçirdi! ile ilgili etiketler Balıkesir Edremit Belediye Başkanı saldırıya uğradı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.