Edo Müzik nerede?

Edo Müzik nedir? Silahlı saldırıya uğrayan iş adamı Mustafa Erkin Karaman'a ait olan Edo Müzik, yaşanan olayın ardından internette araştırılmaya başlandı. Biz de bu konuyu sizler için araştırdık ve haberimize ekledik. Edo Müzik nedir? Nerede? Mustafa Erkin Karaman Edo Müzik'in sahibi mi? Detaylar haberimizde...

Mustafa Erkin Karaman Edo Müzik'in sahibi mi? İstanbul Beykoz'da lüks aracında bulunduğu sırada silahlı saldırıya uğrayarak yaralanan ve hastaneye kaldırılan Mustafa Erkin Karaman'ın şirketi Edo Müzik, internette yoğun olarak aranmaya başlandı. Biz de bu konuyu araştırarak haberimize ekledik. Edo Müzik nedir? Nerede? Mustafa Erkin Karaman Edo Müzik! İşte detaylar...

Edo Müzik nerede?

EDO MÜZİK NEDİR, SAHİBİ KİM?

Silahlı saldırıya uğrayan Mustafa Erkin Karaman'a ait olan Edo Müzik, bir müzik ve kayıt stüdyosudur. 

EDO MÜZİK NEREDE?

Etiler Mah. Zeytinoğlu Cad. Çiçeksuyu Sok. 8 (Akmerkez Karşısı) Beşiktaş, İstanbul Haritada Gör

EDO MÜZİK TELEFON NUMARASI

0212 352 81 34

EDO MÜZİK NEDİR, MUSTAFA ERKİN KARAMAN'IN MI?

Olay saat 20.00 sıralarında Beykoz Soğuksu'da meydana geldi. İş insanı Mustafa Erkin Karaman, lüks aracıyla sokak üzerinde ilerlerken kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Saldırganlar, Karaman'ın bulunduğu araca 5 el ateş etti.

HASTANEYE KALDIRILDI

Saldırıda Karaman vücuduna isabet eden iki kurşunla yaralandı. Karaman, yaralı halde olay yerinden uzaklaştı. Zanlılar saldırının ardından kayıplara karışırken, iş insanı daha sonra çağrılan ambulansla Beykoz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Karaman burada yapılan müdahalenin ardından özel bir hastaneye nakledildi.

Saldırı nedeniyle bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Mustafa Erkin Karaman, 2012 yılında Eski Azerbaycan Başbakan Müsteşarı Musa Memmedov'un kızı Günel Memmedov ile Çırağan Sarayı'nda dünya evine girmişti. Karaman'ın düğününe ünlü yağmıştı.

SALDIRGANLAR YAKALANDI

Saldırı nedeniyle bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı. Olayı gerçekleştiren 2 kişi, 1 tabanca ve 2 av tüfeği ile saat 04.00 sıralarında yakalandı. Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

İşadamı Mustafa Erkin Karaman, 2012 yılında Eski Azerbaycan Başbakan Müsteşarı Musa Memmedov'un kızı Günel Memmedov ile Çırağan Sarayı'nda dünya evine girmişti.

Edo Müzik nerede? ile ilgili etiketler mustafa erkin karaman Edo Müzik nerede kimin nedir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.