Edis'in arabasına el konuldu!

İskenderun'da vatani görevini yapan şarkıcı Edis'e kötü haber geldi. Yakışıklı popçunun arabasına el konuldu.

25 Aralık'ta vatani görev için birliğine teslim olan Edis İstanbul'dan gelen haberle sarsıldı. Bir süre önce eski menajerlik firması tarafından icraya verilen Edis'in İstanbul'daki arabasına el konuldu.

Geçtiğimiz günlerde menajerlik firması ile anlaşmasını tek taraflı fesheden ve babasıyla devam eden Edis'e firma dava açmıştı. Edis iddiaları kesin bir dille yalanlasa da sonrasında belgeler ortaya çıkınca icralık olduğu haberleri doğrulamak zorunda kalmıştı.

Bu olay öncesinde Soner Sarıkabadayı da Edis'i kendisinin keşfettiğini ileri sürerek Edis'ten 30 bin TL tazminat istemişti.

Tüm bu olayların ardından 2. Sayfa'da yer alan habere göre Edis'in lüks aracı haciz edildi, sonrasında Edis'in babasının araya girmesiyle haciz kararı kaldırıldı.

Edis'in arabasına el konuldu!

Edis'in arabasına el konuldu! ile ilgili etiketler 2. Sayfa Edis Görgülü Haciz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.