Edis ile Erkan Özerman arasında gerginlik! Ödül aldığı sırada gitmek isteyince...

Dün akşam düzenlenen ‘Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri’ töreninde 30 yaşındaki şarkıcı ve söz yazarı Edis Görgülü ile 83 yaşındaki prodüktör, organizatör ve sanatçı menajeri Erkan Özerman arasında yaşanan gerginlik geceye damgasını vurdu.

‘Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri’ dün gece sahiplerini buldu. 'Martı' şarkısıyla 'Yılın En İyi Şarkısı' ödülüne layık görülen Edis'in ardından sahneye 'Yaşam Boyu Onur Ödülü' almak için Erkan Özerman çıktı. Edis, Özerman'ın ödül aldığı sırada salondan ayrılmak üzere masadan kalktı.

Edis ile Erkan Özerman arasında gerginlik! Ödül aldığı sırada gitmek isteyince...

Erkan Özerman sahnede ödül alırken Edis'in çıkış yapması gerginliğe neden oldu. Erkan Özerman, Edis'i topa tuttu ve "Star isimlerle birlikte adı yazılmıştı. Daha önce ekranda gördüm, dans edişi ve şarkı söyleyişi ile istikbal vaat ettiğini düşünmüştüm ama sahnede gördüğüm kişiyle burada gördüğüm kişi arasında hiçbir benzerlik yok" dedi.

Özerman açıklamalarına şöyle devam etti; ''Sahnede bir büyüğün ödül alırken gidilmez, beklenir. Ama yaşın küçük, zamanla öğreneceksin.''

Özerman'ın sözlerine bozulan Edis ise sadece ''teşekkür ederim'' diyerek salondan ayrıldı.

Edis ile Erkan Özerman arasında gerginlik! Ödül aldığı sırada gitmek isteyince... ile ilgili etiketler Edis erkan özerman Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.