Edis ile dansı olay olan Zeynep Bastık'ın eşine Seren Serengil'den şok sözler

Geçtiğimiz Temmuz ayında reklamcı ve aynı zamanda menajeri olan sevgilisi Tolga Akış ile evlenen 27 yaşındaki şarkıcı Zeynep Bastık ile yakın arkadaşı Edis'in birkaç gün önce katıldıkları partide samimi şekilde dans ettikleri anlar sosyal medyada gündem olmuş ve milyonlarca kişi tarafından izlenmişti. Birçok kişi tarafından eleştirilen olaya Gülben Ergen destek verirken Seren Serengil ise konu ile ilgili şoke eden açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Şarkıcı Zeynep Bastık ve 30 yaşındaki meslektaşı Edis'in katıldıkları bir partide samimi şekilde dans ettiği görüntüler sosyal medyada olay olmuştu. Sosyal medyayı ikiye bölen sarmaş dolaş dans sonrası Zeynep Bastık ile Edis'e eleştiri yağmıştı.

Edis ile dansı olay olan Zeynep Bastık'ın eşine Seren Serengil'den şok sözler


Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık ve meslektaşı Edis'in samimi şekilde dans ettiği görüntüler sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girmişti. Yakın arkadaş olan iki ünlü şarkıcının sarmaş dolaş dans ettiği videoya yorum yağmıştı. İkilinin dansına yapılan yorumlara Gülben Ergen tepki gösterirken Seren Serengil ise ağır bir eleştiride bulundu.


GÜLBEN ERGEN'DEN EDİS İLE ZEYNEP BASTIK'A DESTEK GECİKMEDİ

Samimi pozlarından rahatsızlık duyan sosyal medya kullanıcıları ünlü müzisyenlere ateş püskürdü. Zeynep Bastık'ın evli olması üzerinden çok sert eleştiriler geldi... Gülben Ergen Instagram hesabından paylaşım yaparak, “Edis ve Zeynep’in dansı kimi rahatsız ediyorsa sorunludur o kişi!” dedi.

Gülben Ergen

Seren Serengil ise günlerce gündemde kalan konuyla ilgili çok konuşulacak bir yorumda bulunarak Zeynep Bastık'ın eşi Tolga Akış'a gönderme yaptı.

"İZİN VERİYORSA KOCAM DEĞİLDİR"

Seren Serengil bu dansı rahatsız edici buldu. Bastık ve kocası Tolga Akış'a sert sözlerle yüklenen Serengil, "Eli kasığımda bir adamla dans etmeme müsaade ediyorsa o adam benim kocam değildir. İzin veriyorsa çok geniş bir adamdır" dedi. Zeynep Bastık cephesinden bu sözlere nasıl yanıt geleceği merak konusu oldu.

 

 

 

Edis ile dansı olay olan Zeynep Bastık'ın eşine Seren Serengil'den şok sözler ile ilgili etiketler Zeynep Bastık Edis dans Seren Serengil Gülben Ergen
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.