Edis hayranlarını korkuttu!

Genç kızların sevgilisi popçu Edis, haftasonunu Erzurum, Palandöken'de konser vererek geçirdi. Konser, dönüşü hastalanan ünlü popçu hastaneye kaldırıldı.

Kışın iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladığı bugünlerde, ülkenin en soğuk illerinden biri olan Erzurum'da konser veren Edis, Palandöken’in ayazına dayanamadı. Yakışıklı popçu, zatürre geçirdi.

"ÇOK HASTAYIM, BANA YARDIM EDİN"

Soğuk algınlığına aldırmadan konsere çıkan, konser sırasında seyirciye “Sesine güvenen arkadaşları sahneye bekliyorum, çok hastayım, bana yardım edin” diye seslenen Edis’in sağlık durumu İstanbul’a dönüşte daha da ağırlaştı.

ÜÇ KONSERİ ERTELENDİ

Şiddetli öksürük, ateş ve halsizlik şikayetiyle doktora giden Edis’e zatürre başlangıcı teşhisi kondu. Apar topar Maslak Acıbadem Hastanesi’ne yatış işlemleri yapılan şarkıcının tedavisine hastanede devam ediliyor. Bu nedenle Edis’in önümüzdeki üç konserinin de ileri tarihlere ertelendiği öğrenildi.

fft16_mf10463978

Edis hayranlarını korkuttu! ile ilgili etiketler Edis zatürre hasta
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.