Edis Görgülü kimdir?

Kışın iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladığı bugünlerde, ülkenin en soğuk illerinden biri olan Erzurum'da konser veren Edis, Palandöken’in ayazına dayanamadı. Yakışıklı popçu, zatürre geçirdi. Soğuk algınlığına aldırmadan konsere çıkan, konser sırasında seyirciye “Sesine güvenen arkadaşları sahneye bekliyorum, çok hastayım, bana yardım edin” diye seslenen Edis’in sağlık durumu İstanbul’a dönüşte daha da ağırlaştı. Edis Görgülü kimdir? Hastalığı ne? Mesleği ne? Detaylar haberimizde...

Genç kızların sevgilisi popçu Edis, haftasonunu Erzurum, Palandöken'de konser vererek geçirdi. Konser, dönüşü hastalanan ünlü popçu hastaneye kaldırıldı. Şiddetli öksürük, ateş ve halsizlik şikayetiyle doktora giden Edis’e zatürre başlangıcı teşhisi kondu. Apar topar Maslak Acıbadem Hastanesi’ne yatış işlemleri yapılan şarkıcının tedavisine hastanede devam ediliyor. Bu nedenle Edis’in önümüzdeki üç konserinin de ileri tarihlere ertelendiği öğrenildi. Edis Görgülü kimdir? Hangi şarkıları var? Hastalığı ne? Mesleği ne? Detaylar haberimizde...

edis_kimdir

EDİS GÖRGÜLÜ KİMDİR?

Edis Görgülü 28 Kasım 1990 tarihinde Londra’da doğdu. Edis Görgülü İzmir’de büyüdü. Lise ve üniversite yıllarında okul eğitiminin yanı sıra müzik eğitimi de aldı. Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi’ni kazanınca İstanbul’a yerleşerek albüm hazırlamak için hemen çeşitli kişilerle iletişim kurmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Bunun üzerine oyunculuğa başladı. Dinle Sevgili (2011-12) ve Hayatımın Rolü (2012) dizilerinin oyuncu kadrosunda yer aldı. Oyunculuk yaptığı bu yıllarda, menajerinden müzisyenlik için teklif aldı.

Aralık 2014’te çıkış single’ı “Benim Ol”u yayımlayarak ün kazandı. “Benim Ol”, eleştirel başarı yakaladı ve Türkiye’de bir hit olarak MusicTopTR Resmî Listesi’nde iki numaraya kadar yükseldi. Ardından yayımladığı “Dudak” (2016) ve “Çok Çok” (2017) da single’ları da ilk single’a benzer şekilde Türkiye’de iki numara oldu. Müzik eleştirmenleri Edis’in çıkışını başarılı buldu, şarkıcı bugüne kadar Altın Kelebek Ödülleri ile Kral Türkiye Müzik Ödülleri ile dahil olmak üzere birçok ödül töreninden En İyi Çıkış Yapan Sanatçı dalında ödüller kazandı.

genc-kizlarin-sevgilisi-unlu-sarkici-edis-10366720_5412_m

EDİS'İN ŞARKILARI

2014 yılında Benim Ol
2015 yılında Olmamış mı?
2016 yılında Vay
2016 yılında Dudak

OYNADIĞI DİZİLER

2011 yılında Dinle Sevgili
2012 yılında Hayatımın Rolü

KONSERDE HASTALANDI

Ünlü şarkıcı Edis hastanelik olduHafta sonu Palandöken'de konser veren Edis, dönüşte rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılan genç şarkıcıya zatürre başlangıcı teşhisi kondu.

PALANDÖKEN'İN SOĞUĞUNA DAYANAMADI

Kış sezonunu Erzurum'da karşılayan Edis, Palandöken'in ayazına dayanamadı. Soğuk algınlığına aldırmadan konsere çıkan, konser sırasında seyirciye "Sesine güvenen arkadaşları sahneye bekliyorum, çok hastayım, bana yardım edin" diye seslenen Edis'in sağlık durumu İstanbul'a dönüşte daha da ağırlaştı.

3 KONSERİ İPTAL EDİLDİ

Şiddetli öksürük, ateş ve halsizlik şikayetiyle doktora giden Edis'e zatürre başlangıcı teşhisi kondu. Apar topar Maslak Acıbadem Hastanesi'ne yatış işlemleri yapılan şarkıcının tedavisine hastanede devam ediliyor. Bu nedenle Edis'in önümüzdeki üç konserinin de ileri tarihlere ertelendiği öğrenildi.

Edis Görgülü kimdir? ile ilgili etiketler Edis kimdir hastalığı ne mesleği ne
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.