Edirne'ye yerleşen ve PKK'nın dağ kadrosundan olan terörist yakalandı!

Van İl Jandarma Komutanlığınca yürütülen operasyonda dağ kadrosuna kayıtlı terör örgütü PKK mensubu Edirne’de yakalandı.

Kanlı terör örgütü PKK'dan bir terörist daha eksildi. 

TERÖRİST, AİLESİYLE BİRLİKTE EDİRNE'YE YERLEŞMİŞTİ

Edinilen bilgilere göre, 2003'te dağ kadrosuna katılan ve 2007’de dağdan inerek faaliyetlerini büyükşehirlerde yürüten Muradiye ilçesi Babacan Mahallesi nüfusuna kayıtlı PKK terör örgütü üyesi E.Ş. ailesi ile birlikte Edirne’ye yerleşti.

EDİRNE'YE KAÇMASI VE GEÇEN ZAMAN GÜVENLİK GÜÇLERİNE ENGEL OLAMADI

Öte yandan Van İl Jandarma Komutanlığınca 15 Kasım 2021 tarihinde yapılan operasyonda yakalanarak Van’a getirilen E.Ş’nin 19 Kasım 2021 tarihinde çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.

Edirne'ye yerleşen ve PKK'nın dağ kadrosundan olan terörist yakalandı! ile ilgili etiketler PKK Edirne yakalandı dağ kadrosu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.