Edin Visca'nın bonservisi ne kadar? Trabzonspor Başakşehir'e kaç para ödeyecek?

Ahmet Ağaoğlu ile Göksel Gümüşdağ, Edin Visca transferini birlikte açıkladı... Gümüşdağ, "Edin Visca'yı Trabzonspor'a verdik. Bu transferin gerçekleştirilmesinde oldukça fazla etken vardı. Başta Abdullah Avcı olmak üzere; Visca'nın öğretmeni, hocası... Visca da 'bana yardımcı olursanız sevinirim' dedi" sözleriyle transfer bombasını duyurdu.

Trabzonspor, Edin Visca'yı resmen kadrosuna kattı... Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Ahmet Ağaoğlu, transferi birlikte açıkladı.

Ahmet Ağaoğlu, toplantı çıkışı şunları söyledi:

"Visca'nın da ücret anlamında çok büyük kolaylık sağladığını ifade etmek istiyorum. Oyuncumuza vermiş oldukları emekten dolayı Başakşehir kulübüne de teşekkür ediyorum."

"Trabzonspor her zaman şampiyonluk ister. Sabır kelimesi Samsun'un doğusunda pek anlam ifade etmez. Planlı ve programlı bir çalışmayla bu noktaya geldik. Önümüzdeki yılların planlarında Edin Visca bize katkıda bulunacak."

Ağaoğlu, bir basın mensubunun transferdeki rakamları sorması üzerine "10-15 dakika sonra KAP'a bildireceğiz" dedi.

"ÇOK İSTEKLİ GİDİYORUM"

Edin Visca ise kariyerinin 2. şampiyonluğunu yaşamak için çok istekli gittiği belirterek şunları söyledi: "Başkan benim baba gibi... Teşekkür ediyorum ona izin verdi. 10 yıldır benim için çok teklif vardı ama Trabzonspor kadar isteyen camia hiç olmadı. Çok istekli gidiyorum. 2. şampiyonluğu yaşamak istiyorum."

Çok heyecanlı olduğunu söyleyen Visca, “Bildiğiniz gibi 10 seneden sonra bugüne geldik. Çok heyecanlıyım. Sayın başkan, benim babam gibi. Öncelikle bana izin verdiği için teşekkür ediyorum. Uzun zaman oturduk, konuştuk. Bana çok teklif geldi ama beni bu kadar isteyen bir camia olmadı. Sayın Ahmet başkana da teşekkür ediyorum. Heyecanlıyım, mutluyum ve Trabzonspor’a gideceğim için motiveyim. Büyük bir camia ile birlikte şampiyonluk yaşayıp Şampiyonlar Ligi’ne gitmek istiyorum. Burada çok şey yaşadık. Şampiyonluk yaşadık, Şampiyonlar Ligi’ne gittik. Ayrılmak kolay değil. Büyük bir camiaya gidiyorum. İnşallah sağlıklı, huzurlu bir sezon sonunda başkanla birlikte kupa kaldıracağız” diye konuştu. 

“SEZON SONU HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ”

Bordo mavili takımdan daha önce de tekliler aldığını söyleyen Visca, “Trabzonspor camiası beni yıllardan beri istiyor. Çok yakın hissediyorum. Yarın da imzadan sonra taraftarla beraber sahada performansımı daha fazla göstereceğim. Sezon sonunda hedeflerimize ulaşacağız” şeklinde konuştu. 

“ABDULLAH AVCI BENİM ÖĞRETMENİM”

Teknik direktör Abdullah Avcı’dan övgüyle bahseden Visca, “Abdullah Avcı, benim öğretmenim. Onunla konuştuk. Beni isteyen bir hoca, ben de onunla tekrar çalışmak istedim. Bir sistem arasına gireceğim. Çok motiveyim. Antrenmanları ve maçları bekliyorum. Benim görevim sahada” dedi. 

BONSERVİSİ BELLİ OLDU...

Trabzonspor'dan yeni transferinin maliyetini KAP'a bildirdi:

"Edin Visca ile 3,5 yıllık anlaşma sağlanmıştır.

2021-2022 için 750.000 euro

2022-2023 için 1.500.000 euro

2023-2024 için 1.500.000 euro

2024-2025 için 1.500.000 euro"

"Profesyonel futbolcu Edin Visca'nın, Kulübümüze transferi konusunda Başakşehir A.Ş. ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Başakşehir A.Ş.'ye sözleşme fesih bedeli olarak, 3(Üç) taksit halinde toplam 4.300.000.-EUR + KDV ödenecektir."

Edin Visca'nın bonservisi ne kadar? Trabzonspor Başakşehir'e kaç para ödeyecek?

Edin Visca'nın bonservisi ne kadar? Trabzonspor Başakşehir'e kaç para ödeyecek? ile ilgili etiketler Trabzonspor Ahmet Ağaoğlu Göksel Gümüşdağ Medipol Başakşehir Edin Visca
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.