Edin Visca Trabzonspor yolunda

Süper Lig'de bu sezon kümede kalmaya oynayan son şampiyon Medipol Başakşehir, büyük kadrosunu dağıtıyor... İrfan Can Kahveci'den sonra takımın diğer yıldızı da Edin Visca da yol ayrımına geldi.

2011'den bu yana Başakşehir forması giyen Boşnak yıldızın önümüzdeki sezon Trabzonspor forması giymek istediği, bordo-mavili kulübün de Medipol Başakşehir'le resmi temaslara başladığı öğrenildi.

Fanatik'in haberine göre, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı eski öğrencisini ısrarla kadrosunda görmek isterken oyuncunun menajeriyle de temasa geçilmişti. 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncusuna daha önce gelen teklifleri doğrudan reddeden Başakşehir bu kez sezon sonunu işaret etti.

Fenerbahçe'nin yanı sıra diğer büyük kulüplerin de ilgilendiği Visca'nın Avcı faktöründen dolayı Trabzonspor'a daha yakın olduğu öne sürüldü. Kariyerinde yeni bir sayfa açmak isteyen oyuncu da bu transfere sıcak bakıyor. Gelecek sezon kanatlarda Nwakaeme ile Visca'yı oynatmayı planlayan Abdullah Avcı, bu transfer için yönetimden haber bekliyor.

Medipol Başakşehir 33 puanla kümede kalma mücadelesi verirken Edin Visca ise bu sezon ligde çıktığı 20 maçta 5 gol atıp 6 asiste imza attı.

Edin Visca Trabzonspor yolunda ile ilgili etiketler Abdullah Avcı Trabzonspor Edin Visca Medipol Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.