Edin Visca resmen Trabzonspor'da... Boşnak yıldız Abdullah Avcı'yla yeniden aynı takımda...

Trabzonspor Edin Visca'yı transferini bitirdi... Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile bugün saat 14.30'da görüşeceklerini söylemişti. Toplantıda taraflar el sıkıştı ve Boşnak yıldız Bordo-Mavili takıma satıldı... Tecrübeli kanat oyuncusu teknik direktör Abdullah Avcı'yla yeniden bir arada...

Trabzonspor, Edin Visca transferinde mutlu sona ulaştı.

Edin Visca transferiyle ilgili 61saat’ten Hasan Tüncel'e konuşan Göksel Gümüşdağ, “Bugün Ahmet Ağaoğlu başkanımız 14.30 gibi kulübümüze gelecek. Son aşamaya geldik. Şimdilik diyeceklerimiz bu kadar.” ifadesini kullanmıştı.

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile bugün saat 14.30'da görüşeceklerini söylemişti. Toplantıda taraflar el sıkıştı ve Boşnak yıldız Bordo-Mavili takıma satıldı... Tecrübeli kanat oyuncusu teknik direktör Abdullah Avcı'yla yeniden bir arada...

Trabzonspor transferin bittiğini KAP'A bildirdi... "Profesyonel futbolcu Edin Visca'nın, Kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna duyurulur."

BU SEZON TAKIMINI SIRTLADI

Türkiye'de Ocak ayı ara transfer ve tescil dönemi öncesinde bir numaralı hedef haline gelen Edin Visca bu sezona oldukça formda bir giriş yaptı.

Aykut Kocaman'dan boşalan teknik direktörlük görevine Emre Belözoğlu'nun gelmesinin ardından büyük bir çıkış yakalayan Edin Visca rakip fileleri 4 kez havalandırma başarısı gösterdi. Edin Visca bu süreçte takım arkadaşlarına 9 asist yaptı.

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ geçtiğimiz hafta içerisinde Edin Visca ile ilgilenen takımlar olduğu resmen dile getirmişti. Güöüşdağ, Bosna Hersekli futbolcunun transfer görüşmelerindeki kritik günün 3 Ocak Pazartesi olduğunu işaret etmişti.

Edin Visca resmen Trabzonspor'da... Boşnak yıldız Abdullah Avcı'yla yeniden aynı takımda... ile ilgili etiketler Trabzonspor Başakşehir Transfer Göksel Gümüşdağ Edin Visca
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.