Visca'nın aklı Fenerbahçe'de kaldı

Sezona iyi bir başlangıç yapamayan Medipol Başakşehir'in Boşnak yıldızı Edin Visca'nın aklı Fenerbahçe'de kaldı. Sarı-Lacivertliler, kulübüyle sözleşme uzatmayan Visca'yı kadrosuna katarak transferde bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

Medipol Başakşehir ile sözleşme uzatmayan Edin Visca’nın aklı Fenerbahçe’de... Boşnak kanat oyuncusu, sarı-lacivertli takımda forma giymek istiyor. Edin Visca’ya Arabistan yarımadasından da ciddi teklifler olduğu, ancak başarılı futbolcunun Fenerbahçe’ye gitmek istediğini yönetime ilettiği öğrenildi. Başakşehir yönetimi de Fenerbahçe’den gelecek tekliflere açık.

Yeni Şafak'ın haberine göre, Sarı-lacivertli yönetim Edin Visca transferini futbolcu takası artı bir miktar parayla gerçekleştirmeyi planlıyor. Yönetimin 1 yıl daha sözleşmesi olan Visca için 2-3 milyon euro bonservis bedeli ve Serdar Aziz ile Deniz Türüç’ten birini takas olarak önerdiği gelen haberler arasında.

SEZONA KÖTÜ BAŞLADI

Geçen sezon ligde 34 maçta 4 kez oyundan çıkan, sezon boyunca toplam 28 dakika kenarda oturan Edin Visca, 2020-2021 sezonunda 4 maçta şimdiden 2 kez oyundan alındı. Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk da son Karagümrük yenilgisi sonrası Visca’ya tepki göstermişti.

Visca'nın aklı Fenerbahçe'de kaldı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Edin Visca Medipol Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.