Edin Dzeko İstanbul'a niye geldi?

İsmi bir süredir Fenerbahçe, Beşiktaş ve Medipol Başakşehir'le anılan AS Roma'nın Boşnak golcüsü Edin Dzeko, Instagram hesabından İstanbul'da olduğunu belirten bir paylaşım yaptı. 35 yaşındaki santrforun eşiyle birlikte İstanbul'da olduğunu duyan iki takım taraftarları "Acaba?" diye sordu...

Son yıllarda ismi her yaz "3 Büyükler"le anılmaya başlanan AS Roma'nın Boşnak yıldızı Edin Dzeko, eşiyle birlikte İstanbul'a geldi... 35 yaşındaki golcünün Instagram hesabından yaptığı kahveli Instagram paylaşımı sosyal medyadaki transfer dedikodularını alevlendirdi.

Geçen sezon santrfordan çok çeken Fenerbahçe bu sezon gol sorununu çözmek istiyor. Gazeteler Dzeko'yu Sarı-Lacivertli kulübe yazmıştı. Beşiktaş ise UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Mario Gomez etkisi yaratabilecek tecrübeli bir golcü arıyor. Dzeko'nun İstanbul'da olduğunu belirttiği paylaşımı iki takım taraftarlarına "Acaba?" dedirtti. Ancak gerçek kısa sürede ortaya çıktı. Dzeko'nun eşi Amra Dzeko'nun Instagram hikayelerinde Dubai aktarmalı bir uçuş yapan çiftin İstanbul Havalimanı'nda kahve içtiği anlaşıldı.

Serie A ekibiyle 1 sezon daha sözlemesi bulunan yıldız isimle Medipol Başakşehir'in de ilgilendiği gelen haberler arasında... Dzeko geçen sezon Serie A'da 27 maçta 7 gol, 4 asist; UEFA Avrupa Ligi'nde ise 10 maçta 4 gol, 1 asistle oynamıştı.

Edin Dzeko İstanbul'a niye geldi?

Edin Dzeko İstanbul'a niye geldi? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beşiktaş Edin Dzeko AS Roma
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.