Edin Dzeko Fenerbahçe'ye mi geliyor? Boşnak golcüden transfer itirafı...

Beşiktaş'ın transfer hedefindeki Edin Dzeko için Fenerbahçe devreye girdi. 35 yaşındaki Boşnak santrfor, "Şu ana kadar en ciddi teklif Fenerbahçe’den geldi. Görüşmelerimiz sürüyor" sözleriyle Sarı-Lacivertliler'e yeşil ışık yaktı. Beşiktaş'ın verdiğinin çok üzerine çıkan Fenerbahçe mutlu sona yakın...

Beşiktaş'ın transfer gündemindeki Edin Dzeko için en ciddi teklifin Fenerbahçe'den geldiği iddia edildi. Fanatik'in haberine göre; 35 yaşındaki santrforun daha önce Türkiye'de forma giyen Bosnalı yakın bir futbolcu arkadaşına, "Şu ana kadar en ciddi teklif Fenerbahçe’den geldi. Görüşmelerimiz sürüyor" dediği öğrenildi.

Boşnak yıldızın Serie A'nın köklü kulüplerinden AS Roma’da bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Ancak takımının başına fenomen teknik direktör Jose Mourinho'yu getiren İtalyan ekibinde Portekizli çalıştırıcının Dzeko'yu gözden çıkardığı biliniyor.

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Dzeko'yla ilgilendiklerini "Santrfor bölgesine iki takviye yapmamız lazım. Üst düzey santrfor olması için girişimlerimiz var. Dzeko olur, başkası olur. Şu an için somut bir şey yok. Dzeko ile görüşmemiz normal. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak bir kulüp. Dzeko listemizde, bu tip oyuncularla görüşmemiz normal. Diego Costa ile görüşüyoruz, şartlarımıza uyarsa transfer etmek isteriz. Birinci santrfor olarak iyi isimlerle görüşüyoruz" sözleriyle açıklamıştı.

FENERBAHÇE YILLIK 4.5 MİLYON EURO VERİYOR

Roma'da yıllık 7 milyon euroya oynayan Dzeko'nun Türkiye'ye transferinde en çok kafa karıştıran soru bu rakamın nasıl ödeneceğiydi... Fanatik'teki habere göre Fenerbahçe, İtalyan kulübüne, yıllık 4.5 milyon Euro’luk kontratı üstlenmeyi teklif ederek Dzeko’yu 1 yıllığına kiralamayı, daha sonrası için de Bosnalı oyuncuyla ayrı bir sözleşme imzalamayı planlıyor.

Amerikan kulüplerinin yanı sıra Birleşik Arap Emirlikleri’nden de teklifler alan Boşnak yıldızın maliyeti hayli yüksek. Mesut Özil gibi önemli bir isimle birlikte oynamaya sıcak bakan Dzeko, Sarı Lacivertliler ile pazarlık halinde...

2010-11 sezonun devre arasında Wolfsburg'dan Manchester City'ye 37 milyon euroya transfer olan tecrübeli santrfor, son 5 sezondur Roma forması giyiyor. Dzeko, Roma'ya da 11 milyon euroya transfer olmuştu.

Edin Dzeko Fenerbahçe'ye mi geliyor? Boşnak golcüden transfer itirafı...

Edin Dzeko Fenerbahçe'ye mi geliyor? Boşnak golcüden transfer itirafı... ile ilgili etiketler Beşiktaş Fenerbahçe Roma Edin Dzeko
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.