Edibe Muriç'ten Fenerbahçe taraftarlarına cevap

Fenerbahçe taraftarları Vedat Muriç'in geri dönmesini çok istiyor. Kosovalı santrfor ve eşini sosyal medyada mesaj yağmuruna tutan Sarı-Lacivertli taraftarlar, Edibe Muriç'in dün gece yaptığı paylaşımla büyük sürpriz yaşadı...

Geride kalan sezonda en büyük sıkıntıyı santrfor pozisyonunda yaşayan Fenerbahçe, Lazio macerası beklediği gibi geçmeyen Vedat Muriç'i geri istiyor. Sarı-Lacivertliler, 18.50 milyon euro bonservisle İtalyan ekibine sattığı 27 yaşındaki golcüyü kiralamak için temaslarını sürdürüyor.

Emre Belözoğlu'nun yürüttüğe transfer diplomasisi sırasında Muriç'in eşi Edibe Muriç'e Sarı-Lacivertli taraftarlardan mesaj yağıyor. Eski yengenin Instagram hesabını yorum yağmuruna tutan Fenerbahçe taraftarları, dün gece heyecanlandıran bir cevap aldı.

Kendisi de bir F.Bahçe taraftarı olan ve daha önce kocasını "Çiğ etle" beslediğini söylediği bir espri patlatan Edibe Muriç, "İnşallah bir gün dileğimiz gerçek olur" paylaşımı yaptı. Kendisine gelen mesajları da video halinde paylaşan Edibe hanım, eşinin Kadıköy'e geri dönmesini çok istiyor.

Edibe Muriç'ten Fenerbahçe taraftarlarına cevap

Serie A'da 27 maçta 1 golde kalan ve bekleneni veremeyen Muriç de geri dönmeye sıcak bakıyor. Sarı-Lacivertliler'de transfer operasyonunun başındaki isim Emre Belözoğlu... Lazio tarafına kiralık teklifini sunan Belözoğlu, gelecek cevaba göre hareket edecek. 

Ancak, Lazio'nun eski golcüsü ve sportif direktör Igli Tare, Muriç'i başka bir İtalyan kulübüne satmak istiyor. Arnavut futbol adamı, 2025'e kadar sözleşmesi bulunan ve bizzat kendisinin getirdiği futbolcunun "fiyasko" olarak anılmasını istemiyor.

Edibe Muriç'ten Fenerbahçe taraftarlarına cevap ile ilgili etiketler Fenerbahçe Vedat Muriç Lazio Edibe Muriç
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.