EDHO'nun yıldız ismi Kırmızı Oda'da! Binnur Kaya bile sevincini gizleyemedi! İşte O isim

Kırmızı Oda dizisinde ikinci sezon hazırlıkları sürüyor. Dizinin oyuncu kadrosuna ise bugün flaş bir isim dahil oldu. İlayda Alişan, Ayça Bingöl, Güneş Hayat ve Başal Daşman'dan sonra Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yıldız ismin transferi gerçekleşti.

tv8 ekranlarında geçtiğimiz sezon fırtınalar estiren Kırmızı Oda Cuma akşamlarına damga vurdu. Binnur Kaya'nın başrol oynadığı dizide kimler oynamadı ki! Yiğit Özşener, Erkan Petekkaya ve Melisa Sözen gibi ünlü isimleri ekrana getiren diziye son olarak ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yıldız ismi katıldı.

EDHO'da Rıdvan karakteri ile tanınan Ali İpin'in Kırmızı Oda'ya transferi az önce gerçekleşti. Diziye son günlerde yapılan İlayda Alişan, Başak Daşman, Ayça Bingöl ve Güneş Hayat gibi isimler sonrası Ali İpin'in de katılması bu sezon için Kırmızı Oda'nın yine reytginlerde üst sıralarda olması anlamına geliyor.

Kırmızı Oda Mitra kimdir? Kırmızı Oda Mitra'nın gerçek hikayesi nedir?  Mitra'nın hayatı hangi kitaptan uyarlandı? - Mynet trend

Kırmızı Oda ikinci sezona dair detaylar da belli olmaya başladı. Alınan bilgilere göre yeni sezonda dizide insan öykülerinin sürelerinin daha uzun olacağı bilgisi geldi. İlk sezonuyla dizi dünyasına farklı bir soluk getiren dizinin ikinci sezon hazırlıkları da tam gaz devam ediyor.

Erkan Petekkaya ve Yiğit Özşener'in peş peşe vedalarının hemen ardından yeni isimleri kadrosuna katmak için harekete geçen diziye iki yeni isim daha dahil oldu.

EDHO'nun Rıdvan'ı Ali İpin kimdir? Usta oyuncu Ali İpin'in biyografisi..

Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Rıdvan karakteriyle çok konuşulan usta oyuncu Ali İpin Kırmızı Oda dizisinde oynayacak.

Ayrıca Yalan Dünya dizisinde Açılay karakteriyle büyük beğeni toplayan Nihal Yalçın da dizinin kadrosunda adından söz ettirecek.

Dizide bu sezon Ayça Bingöl, Güneş Hayat, İlayda Alişan ve Başak Daşman gibi ünlü isimler kadroyu zenginleştirecek.

EDHO'nun yıldız ismi Kırmızı Oda'da! Binnur Kaya bile sevincini gizleyemedi! İşte O isim ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Kırmızı oda ali ipin EDHO
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.