EDHO'nun son transferi Yasak Elma'dan geldi! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yıldız oyuncuyla anlaştı!

ATV ekranlarında 26 Ekim'de izleyicisi ile buluşacak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi son transferini Yasak Elma'dan yaptı. Takipçilerinin merakla beklediği diziye katılan Yasak Elma'nın güzel oyuncusu heyecan yarattı.

EDHO yılın son transferini yaptı. Yeni sezon için artık gün sayan ve fragmanı da yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yaz dönemi boyunca da oyuncu kadrosunu genişletmişti. Ancak gelen son haber dizinin izleyenlerini heyecanlandırdır. EDHO, Fox Tv'nin fenomen dizisi Yasak Elma'da rol alan güzel oyuncuyla el sıkıştı.

Yasak Elma dizisinde Selin karakterini canlandıran Aylin Veziroğlu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosuna katıldı. İzleyicilerin de yakın markajına giren Aylin Veziroğlu, 26 Ekim 2021 tarihinde yeni sezonu başlaması beklenen EDHO'da oynayacağı rol için de uzun zamandır hazırlıklarını sürdürüyordu.

Aylin Veziroğlu - Biyografya

EDHO'YA KATILAN SON İSİM YASAK ELMA'DAN!

Aylin Veziroğlu hakkında detaylı araştırmalara da başlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyenleri Aylin Veziroğlu kimdir, kaç yaşında gibi sorulara yanıt aramaya başladı.

Aylin Veziroğlu - Biyografya

AYLİN VEZİROĞLU KİMDİR?

Aylin Veziroğlu, 23 Şubat 1997, Kocaeli doğumludur. Kocaeli Tabib Odasında eğitim almıştır. Tiyatro Kasabası oyuncularından biridir. Rol aldığı Sevgili Doktor isimli tiyatro oyununda gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekmiştir.

Güzel oyuncu tiyatroda edindiği tecrübelerden sonra televizyon dünyasına adım atmıştır. Fox TV ekranlarının izlenme rekorları kıran dizisi Yasak Elma'da ilk televizyon deneyimini yaşamıştır. Aylin Veziroğlu, Yasak Elma adlı dizide Selin karakterine hayat vermiştir.

EDHO'nun son transferi Yasak Elma'dan geldi! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yıldız oyuncuyla anlaştı! ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz EDHO aylin veziroğlu kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.