EDHO'nun avukatı Ebru hain çıktı! Dilşad Şimşek kimdir, kaç yaşında?

EDHO'nun avukatı hain çıkınca izleyiciler şoke oldu. ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Avukat Ebru karakterini oynayan Dilşad Şimşek kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Avukat Ebru'nun hain olduğu ortaya çıktı. İzleyiciler, Ebru karakterini oynayan Dilşad Şimşek'in kim olduğunu, hangi dizilerde oynadığını araştırmaya başladı.

EDHO’NUN AVUKATI EBRU HAİN ÇIKTI!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin geçtiğimiz haftaki bölümlerinde iki isimden birisinin hain olduğu düşünülüyordu. Bu akşam yeniden izleyici karşısına çıkan dizide hain belli oldu. Dilşad Şimşek tarafından canlandırılan Ebru Fethi’nin elemanı çıktı ve Çakırbeyli ailesine ihanet ettiği ortaya çıktı. Bu beklenmedik olay ekran başındakileri şoke etti.

DİLŞAD ŞİMŞEK KİMDİR?

EDHO'nun avukatı Ebru hain çıktı! Dilşad Şimşek kimdir, kaç yaşında?

Dilşad Şimşek 25 Kasım 1980 yılında Norveç'te dünyaya geldi. Burada 13 yıl kaldıktan sonra İzmir'de de 14 yıl boyunca yaşayan Dilşad Şimşek İstanbul`a geldi. “London School of Public Relations” mezunudu Şimşek Türkiye'ye geldiği ilk yıllarda reklamcı olarak McCann Erickson'da çalıştı. 1.5 yıl kadar BKM Prot ekibinde bulundu. Daha sonrasında 2 yıl daha devam eden oyunculuk eğitiminin ardından TV'de çalışmaya başladı. 12 Kasım 2011'de BVS Yapım'ın kurucusu ve yönetmeni Bedran Güzel ile evlendi. Bu evlilik 2017'de sonlandı. İki kız kardeşi vardır.

EDHO'nun avukatı Ebru hain çıktı! Dilşad Şimşek kimdir, kaç yaşında? - Resim : 2


İlk olarak "Çok Güzel Hareketler Bunlar" programında kısa bir dönem yer aldı. Daha sonra ilk TV dizisi olan "Gün Akşam Oldu" Filiz Akın ve Halil Ergül`ün küçük kızı “Türkan” karakterini canlandırdı. Sonraki sezonda “Esir Şehrin Gözyaşları” dizisinde “Komiser Elif” karakteri rolünde yer aldı. 2013-2014 döneminde ise “Esra” karakteri ile “Sana Bir Sır Vereceğim” adlı dizide rol aldı ve bunun yanı sıra birçok reklam filmlerinde de yer aldı.

EDHO'nun avukatı Ebru hain çıktı! Dilşad Şimşek kimdir, kaç yaşında? ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz EDHO
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.