EDHO'da şoke eden ayrılık!

ATV ekranlarının uzun soluklu dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 179. bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyicilerin her hafta büyük bir heyecanla izlediği dizide şaşırtan bir ayrılık yaşandı. EDHO'nun yeni bölümünde Çakırbeyliler'in evine yapılan saldırı sonucunda Hızır ve İlyas'ın annesi Hayriye Çakırbeyli öldürülüyor.

Oktay Kaynarca, Pelin Akil, Ozan Akbaba, Sanem Çelik ve Yunus Emre Yıldırımer gibi başarılı oyuncuların rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni yıl sebebiyle ekranlara bir süre ara vermişti.  Ekranlardan 3 hafta uzak kalan EDHO 19 Ocak Salı akşamı 179. yeni bölümüyle hayranlarının karşısına çıkacak. Bir süredir ekranlardan uzak kalan EDHO 19 Ocak Salı akşamı izleyicisiyle yeniden buluşacak.

 HAYRİYE ÇAKIRBEYLİ VURULUYOR

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yayınlanan 179. bölüm fragramınında ise şaşırtan bir ayrılık yaşandı. Düşmanların Çakırbeyli ailesinin evine baskın düzenlemesi sonucunda Hayriye Çakırbeyli vurularak öldürülüyor. Dolayısıyla Hayriye karakterini canlandıran Sabina Toziya senaryo gereği yaşamını yitirerek sevilen diziye veda ediyor.

EDHO'da şoke eden ayrılık!

 ALİ SÜRMELİ YENİDEN DİZİDE

Diğer taraftan geçtiğimiz sezon Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna katılan fakat beyin kanaması geçirdiği için çekimlere devam edemeyen Ali Sürmeli de yeni bölümle birlikte izleyicinin karşısına çıkacak.

EDHO'da şoke eden ayrılık! - Resim : 2

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ KONUSU

Söz konusu dizide çocuk yaşta yeraltı dünyasının tepesine doğru tırmanmaya çalışan Hızır Çakırbeyli ve ailesinin hikayesi anlatılmaktadır. O yeraltı dünyasından çıkmak isteyen adam haksızlıklara karşı gelmeye yemin eder. Güç kazanıp zenginleştikçe kendisi de bu haksızlıkların kaynağı haline gelir... Tüm bu zorlu süreçte Hızır Çakırbeyli aşkından da vazgeçmez. 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ OYUNCU KADROSU

ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan dizinin başrolünde Oktay Kaynarca yer alıyor. İşte oyuncu kadrosu: Sanem Çelik, Ali Sürmeli, Hüseyin Avni Danyal, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Sabine Toziya, Turgay Tanülkü, Yalçın Hafızoğlu, Pelin Akil, Engin Benli, Turgut Tunçalp, Emir Benderlioğlu, Ceren Benderlioğlu.

 

 

 

EDHO'da şoke eden ayrılık! ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Oktay Kaynarca EDHO fragman
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.