EDHO'da Bir Kriz Daha! Dizi Setinde Yaşananlara Oktay Kaynarca İsyan Etti! İşte 7. Sezon Tarihi

ATV ekranlarının merakla beklenen dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz için bambaşka bir karar alındı. Yeni sezonu merakla beklenen EDHO dizisinde oyuncular henüz sete dahi çıkmazken bundan sonra ne olacağı merakla beklenmeye başlandı.

Salı akşamları ATV ekranlarında yayınlanan ve her bölümü ile olay olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi için bir kez daha erteleme gündeme geldi. Yeni sezonda kadroya dahil olacak yeni oyuncular ile birlikte sete çıkmaya hazırlanan EDHO dizisinde sürekli belirginleşen erteleme kararı izleyenleri de adeta çıldırttı.

Uğur Yücel ile beraber Levent Ülgen de EDHO dizisinin 7. sezonunda kadroya yeni dahil olacak isimler arasında yer aldı. Dizi ekibi ile ATV yönetimi arasında yaşanan bazı gerginlikler nedeniyle EDHO’nun 7. sezonu sakız gibi uzarken hayranlar içinde beklenen sürensin bir türlü gelmemesi kafaların karışmasına neden oldu.

EDHO'da Bir Kriz Daha! Dizi Setinde Yaşananlara Oktay Kaynarca İsyan Etti! İşte 7. Sezon Tarihi

Yeni sezonda farklı bir senaryo ve farklı oyuncu tarzlarının yer alacağı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yine milyonları ekranları başına kilitleyecek. Henüz setin başlamamış olmasına rağmen en erken Kasım ayının sonlarında yeni sezonu ekranlara gelmesi beklenen EDHO dizisinde ne tür değişimlerin olacağı ise şimdiden merak edilmekte.

EDHO'da Bir Kriz Daha! Dizi Setinde Yaşananlara Oktay Kaynarca İsyan Etti! İşte 7. Sezon Tarihi - Resim : 2

200. yeni bölümü ile 7. yeni sezonu açacak olan EDHO dizisinden geçtiğimiz sezonlarda birçok önemli isim ile yollar ayrılmıştı. Bunlar arasında; Sabina Toziya, Dilşad Şimşek, Sanem Çelik, Savaş Özdemir, Pelin Akil, Hüseyin Avni Danyal, Ali Sürmeli, Ali İpin gibi önemli isimler vardı.

EDHO'da Bir Kriz Daha! Dizi Setinde Yaşananlara Oktay Kaynarca İsyan Etti! İşte 7. Sezon Tarihi ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz EDHO yeni sezon
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.