EDHO Yeni Sezon Öncesinde Dağılıyor! Çakırbeyli'den Sonra Bir Darbede Şahin Ağa'dan! İşte Son Karar

Ekranların uzun soluklu dizileri arasında yer alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da İlyas Çakırbeyli şoku yaşanıyor. Ozan Akbaba’nın son gelişmeler neticesinde diziden ayrılma ihtimaline karşılık yeni bir ismin daha yeni sezon öncesinde EDHO’dan gitmesi gündemde görünüyor.

Yeni sezon için geri sayıma başlayan ATV ekranlarının sevilen dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da yeni ayrılıklar gündeme gelmekte. Son olarak EDHO’nun sevilen karakterleri arasında yer alan İlyas Çakırbeyli’yi canlandıran yakışıklı oyuncu Ozan Akbaba’nın ayrılık sinyalleri izleyenlerin canını oldukça sıkmakta.

Eylül ayına doğru netleşecek yeni isimlerle birlikte İlyas Çakırbeyli’nin de son durumu daha da belirginlik kazanacak. Şimdilerde Anka adlı film için son hazırlıklarını yapan Akbaba’nın henüz bir karar vermediği ancak kendi senaryosunu yazdığı yapıma odaklanmak adına aldığı karardan vazgeçmeyeceği de gelen haberler arasında.

EDHO Yeni Sezon Öncesinde Dağılıyor! Çakırbeyli'den Sonra Bir Darbede Şahin Ağa'dan! İşte Son Karar

EDHO hayranları şimdilerde kendilerini İlyas Çakırbeyli’nin ayrılığına hazırlarken bir kötü haberde dizinin Şahin Ağa’sından geldi. Barındırdığı Ağa karakteri ile oldukça sevilen ünlü oyuncu Turgay Tanülkü’nün yeni sezonda EDHO’dan ayrılabileceği kulislerden gelen son haberlerden birisi olarak tüm dikkatleri çekti.

Şahin Ağa'dan EDHO Hayranlarını Üzen Haber

Ömrünün neredeyse yarısından fazlasını hapishanelerde geçiren eski usul bir adam karakterini canlandıran Şahin Ağa karakterinden sonra Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde taşların yerinden oynaması beklenmekte.

EDHO Yeni Sezon Öncesinde Dağılıyor! Çakırbeyli'den Sonra Bir Darbede Şahin Ağa'dan! İşte Son Karar - Resim : 2

Şu ana kadar henüz bu haber hakkında bir doğrulama gelmese de Ağustos ayı ile beraber EDHO’nun yeni sezon kadrosunun da kesinlik kazanması beklenmekte.

EDHO Yeni Sezon Öncesinde Dağılıyor! Çakırbeyli'den Sonra Bir Darbede Şahin Ağa'dan! İşte Son Karar ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz EDHO Turgay Tanülkü Şahin Ağa
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.