'EDHO' setinde saldırıya yönelik iddianame! Genç kadınların odasına zorla girmeye çalışmışlardı!

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' ekibinde geçtiğimiz aylarda gerçekleşen saldırı olayına dair iddianame hazırlandı. Dizi ekibine kaldıkları otelde hakaretler savuran sekiz şüpheli hakkında 2 yıldan 13 yıl 7 ay 15 güne kadar hapis cezası talep edildi. Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca'nın 'müşteki' olarak adının geçtiği iddianame Asliye Ceza Mahkemesince kabul edildi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, Burçak Çataklı, Berçin Aydoğan, Yunus Emre Yıldırımer ve Tevfik Erman Kutlu şikayetçi olarak yer aldı. Diğer taraftan, EDHO (Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz) dizi ekibinin çekimleri için geçtiğimiz yıl, Maltepe'de bir otele yerleştirildikleri belirtildi. 

Ayne otelde kalan Şiyar A. ve Arif Y.'nin 30 Kasım 2020 tarihinde Burçak Çataklı, Gülçin Sarı ve Berçin Akdoğan'a, "Burada ne yapıyorsunuz?" diyerek küfür ettiği, genç kadınların çığlık atarak yardım istedikleri öğrenildi.

İki şüphelinin odaya girmek için kapıyı tekmeleyerek açmaya zorladıkları, müştekilerin ise şüphelilerin odaya girmelerini engellediği belirtildi.

'EDHO' setinde saldırıya yönelik iddianame! Genç kadınların odasına zorla girmeye çalışmışlardı!

"DİZİLERDE YAPTIĞINIZ İŞLERİN BİZ DIŞARIDA GERÇEĞİNİ YAPIYORUZ"

Tanık beyanlarından, dizi oyuncularından Yunus Emre Yıldırımer ve Tevfik Erman Kutlu'nun ikinci kata çıktıklarında şüphelilerin, "Sizin çekmiş olduğunuz dizilerdeki yaptığınız işlerin biz dışarıda gerçeğini yapıyoruz" dedikleri belirtildi. Diğer taraftan iddianamede, ihbar üzerine otele gelen mahalle bekçilerinin, lobi bölümüne indirdikleri şüphelilerin; Oktay Kaynarca, Tevfik Erman Kutlu ve Yunus Emre Yıldırımer'i tehdit ettikleri söylendi.

'EDHO' setinde saldırıya yönelik iddianame! Genç kadınların odasına zorla girmeye çalışmışlardı! - Resim : 2

HAPİS TALEBİ

Bunlara ek olarak iddianamede şüphelilerin Arif Y. ve Şiyar A.'nın 'Zincirleme şekilde hakaret', 'Birden fazla kişi ile gece vakti konut dokunulmazlığını ihlal etmeye teşebbüs' ve 'Birden fazla kişi ile tehdit' suçlarından 4 yıl 1 ay 22'şer günden 13 yıl 7 ay 15'er güne kadar hapis cezası ile cezalandırılmaları talep edildi.

Diğer şüpheliler Batuhan K., Birkan B., Onur D., Burak Ö., Can Cem İ. ve Volkan Ç. hakkında da "Birden fazla kişi ile tehdit suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası verilmesi istendi.

 

 

'EDHO' setinde saldırıya yönelik iddianame! Genç kadınların odasına zorla girmeye çalışmışlardı! ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Saldırı EDHO
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.