EDHO Hakkında Korkutan Gerçek: Para Krizinden Sonra Bir Darbede Yapımcıdan

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 7. sezonu öncesinde hayranlarına büyük bir şok yaşatırken başrol oyuncusu Oktay Kaynarca’nın sosyal medya hesabından final açıklaması yapması herkesi üzdü. Ancak bu seferde Kurtlar Vadisi iddiaları gündeme gelirken EDHO’nun başka bir kanala geçip geçemeyeceği ise kesinlik kazandı.

EDHO final yapmasına rağmen krizler bir türlü bitmedi. Yaşanan kaos ekranlara da yansırken 200. bölümde final yapan EDHO’nun oyuncuları arasındaki sözleşme krizi efsaneye yapımın erkenden veda etmesine sebebiyet verdi.

7. sezon öncesinde çok etkili bir oyuncu kadrosu ile ekranlara gelmesi beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki başrol isimlerinden Oktay Kaynarca herkesin sessizliğe büründüğü bir anda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında ortalığı yangın yerine çevirdi. EDHO’nun erken final yapmak zorunda kaldığını belirten Kaynarca, veda etti.

EDHO Hakkında Korkutan Gerçek: Para Krizinden Sonra Bir Darbede Yapımcıdan

Ancak son gelen iddialarda EDHO’da oyuncular arasında para krizi yaşandığı belirtildi. Yapım şirketi olan BVB’nin yeni ve eski oyuncular için zam istediği gün yüzüne çıkınca ATV’nin bunu kabul etmediği ve sonunda da sözleşme imzalamaktan uzak durunca yaşanan kaosta yapımcının yeni bölümü teslim vermediği belirlendi.

Kısacası EDHO’nun başka bir kanala geçmesi durumunda bile oyuncular ile anlaşma yapamayacağından Oktay Kaynarca başta olmak üzere pek çok isim başrollerde yer almayacak.

EDHO Hakkında Korkutan Gerçek: Para Krizinden Sonra Bir Darbede Yapımcıdan ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Oktay Kaynarca
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.