EDHO efsanesi geri dönüyor! Raci Şaşmaz'ın yeni projesi Oktay Kaynarca ile BluTV ekranlarında!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni bölümleriyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. ATV ile bütün bağlarını koparan EDHO dizisinin yeni bir platform kanalı ile anlaşmak üzere olduğu ve başrollerinde yine Oktay Kaynarca karakterinin yer alacağı iddia ediliyor.

6 sezondur devam eden ve son dakika kararı doğrultusunda 7. sezonu başlamadan final yapan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden hayranları sevindiren bir haber geldi. Salı akşamları reytinglerde tavan yapan ve her bölümü yakından takip edilen EDHO dizisinin tekrardan geri döneceği iddia edildi.

ATV ile yapımcı firma arasında yaşanan kriz nedeniyle olay farklı noktalara kadar gelmiş ve kısa bir süre sonra dizinin başrol oyuncularından Oktay Kaynarca, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaparak EDHO’nun final yaptığını söylemişti. Karşılıklı çekişmeler sonrasında kötü bir sonla final yapan EDHO dizisi için bir son dakika iddiası geldi.

EDHO efsanesi geri dönüyor! Raci Şaşmaz'ın yeni projesi Oktay Kaynarca ile BluTV ekranlarında!

Son gelen haberler doğrultusunda; Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yapımcısı Bahadır Özdener ile Raci Şaşmaz ikilisinin yeni bir formül üzerinde çalıştıkları öğrenildi. Dizinin dijital platformda yayınlanması için BluTV ile görüşmelerin devam ettiği ve başrol oyuncularından Oktay Kaynarca ile de anlaşılmak üzere olduğu belirtildi.

EDHO efsanesi geri dönüyor! Raci Şaşmaz'ın yeni projesi Oktay Kaynarca ile BluTV ekranlarında! - Resim : 2

Şu ana kadar görüşmelerden henüz kesin bir sonuç çıkmasa da Raci Şaşmaz ile Bahadır Özdener ikilisinin tekrardan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ekranlara geri dönmesi için yoğun uğraş içerisinde.

EDHO efsanesi geri dönüyor! Raci Şaşmaz'ın yeni projesi Oktay Kaynarca ile BluTV ekranlarında! ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Oktay Kaynarca BluTV EDHO
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.