EDHO Dizisinde Çekimler Durduruldu: Başta Oktay Kaynarca İle Diğer Oyuncular İsyanda...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle ilgili olarak 7. sezon öncesinde büyük bir kaos yaşanıyor. Hayranların büyük bir heyecanla beklediği EDHO dizisinde çekimlerin durdurulduğu ve sıkıntıların giderilmesi için yoğun bir çaba içerisine girdiği belirtiliyor.

ATV ekranlarının fenomen dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da yeni sezon öncesinde bazı sorunlar baş gösterdi. Kulislerden bu yönde yeni haberler gelmeye devam ederken dizi ekibinin son olarak kanal yönetimi ile bir görüşme yapacağı iddia edildi.

Başrollerinde Oktay Kaynarca’nın yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde 7. sezon öncesinde baş gösteren son skandallar fırtına havası estirmeye başladı. Geçtiğimiz yıllar içerisinde Raci Şaşmaz’ın yapımcılığında devam eden EDHO dizisi mali sorunlar nedeniyle ATV yönetimi tarafından satın alınarak başka bir noktaya getirilmişti.

EDHO Dizisinde Çekimler Durduruldu: Başta Oktay Kaynarca İle Diğer Oyuncular İsyanda...

Dizi ekibi ile ATV kanalı arasında bu hafta içerisinde gerçekleşmesi beklenen son görüşmelerin çok önemli olduğu ve bu yönde bir karara varılamaması durumunda ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 7. yeni sezonunun yayınlanmayabileceği bile iddia edildi.

EDHO Dizisinde Çekimler Durduruldu: Başta Oktay Kaynarca İle Diğer Oyuncular İsyanda... - Resim : 2

Sevilen oyuncu Oktay Karnarca son olarak yaz ayları içerisinde sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında, dizi çekimlerinin devam ettiğini en çok kötü ihtimaller dahilinde EDHO dizisinin 7. yeni sezonunun Ekim ayı sonlarında ATV ekranlarında olması gündeme gelebilecek.

EDHO Dizisinde Çekimler Durduruldu: Başta Oktay Kaynarca İle Diğer Oyuncular İsyanda... ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Oktay Kaynarca EDHO
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.