EDHO bugün var mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam var mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam var mı? EDHO bugün var mı? ATV ekranlarında yeni sezonu merakla beklenen fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon bu akşam var mı? İşte detaylar..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bugün var mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar bu akşam var mı? İşte detaylar..

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ BUGÜN VAR MI?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 6 Ekim 2020 Salı akşamı yeni sezonuna başlıyor. 

 
"Hemen Hızır Çakırbeyli'nin peşine düşeceksin!"
 

Alparslan kendisine ve ailesine yapılan hain saldırı sonrasında hayatından vazgeçmek uğruna intikam yemini eder. Olayın faillerini bulmak için gözünü karartan Alparslan, karşısında duran amcası Hızır Çakırbeyli'yi bile ezmeye göze almıştır. Adım adım iz süren Alparslan, ipin ucunu masaya kadar takip eder. Bu intikam masadaki herkesi birbirine düşürürken, hedef haline gelir. Bu uğurda dünürleri Haşmet Façalı'yı da karşısına almıştır. Masanın kuralını hiçe sayan Alparslan silahını ateşler. Hızır ise kendisi üzerinden yapılan hain planların henüz farkında değildir. Alparslan'a yapılan saldırının izini sürerek soluğu Yaman Korkmaz'ın mekanında alan Hızır, düşmanlarının gözüne bakarak meydan okur. Dünürü Haşmet Façalı'nın ön ayak olmasıyla masaya oturan Sincanlı ailesi ise Çakırbeyli ailesinin başına çorap örer. Çakırbeyliler beklenmedik bir düşmanlıkla karşı karşıya kalacaktır. Çakırbeylilerden intikam almak için yemin eden Bahar ise, Hızır Çakırbeyli'nin peşine düşer.

 

 

EDHO bugün var mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam var mı? ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz eşkıya dünyaya hükümdar olmaz bugün var mı
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.