EDHO bu hafta neden yok? Eşkıya Dünyaya Hükümdar 179. bölüm ne zaman?

ATV ekranlarının sevilen fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 179. yeni bölümünden kötü haber geldi. EDHO’nun bu hafta yayınlanmayacağını haber alan dizi takipçilerini bunun neden olduğunu merak eder hale geldi. Peki, EDHO 12 Ocak bu akşam neden yok? İşte, 12 Ocak Salı ATV yayın akışı…

ATV ekranlarında Salı akşamları yayınlanan fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan bir kez daha üzücü haber geldi. Geçen hafta yılbaşı nedeniyle yeni bölümü yayınlanmayan EDHO’nun 12 Ocak Salı akşamında da yayınlanması beklenen 179. son bölümünün ATV yayın akışından çıkarıldığı ifade edildi.

EDHO BU HAFTA NEDEN YOK?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı EDHO dizisinin 179. yeni bölümünün bu hafta 12 Ocak Salı akşamında yayınlanmayacağı belirtildi. Bunun nedeni ise ATV ekranlarında saat 20.45’den itibaren canlı olarak yayınlanacak olan Yeni Malatyaspor Galatasaray maçı gösterildi.

EDHO bu hafta neden yok? Eşkıya Dünyaya Hükümdar 179. bölüm ne zaman?

EDHO 179. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

EDHO dizisinin 179. yeni bölümünün gelecek hafta 19 Ocak Salı akşamında saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanması bekleniyor.

 

 

EDHO bu hafta neden yok? Eşkıya Dünyaya Hükümdar 179. bölüm ne zaman? ile ilgili etiketler EDHO bu hafta neden yok? Eşkıya Dünyaya Hükümdar EDHO EDHO 179. bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.