EDHO bu akşam neden yok? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yok mu?

EDHO bu akşam ki yayın akışında yer almaması vatandaşların dikkatini çekti. ATV’nin sevilen dizisi EDHO 9 Ocak Salı akşamı yayınlanmadı. Eşkıya dünyaya Hükümdar Olmaz neden yayın akışında yok sizler için araştırdık.

EDHO bu akşam neden yok merak ediliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam ATV ekranlarında yok mu sizler için araştırdık. Her hafta ATV ekranlarında heyecan yaratan sahnelerle seyirci ile buluşan EDHO, vatandaşların vazgeçilmez dizilerinden. Ancak 9 Şubat Salı günü yayın akışında EDHO yer almaması akıllarda yayından mı kaldırıldı sorusunu getirdi.

EDHO bu akşam neden yok?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 9 Şubat akşamı yeni bölümü ile yayınlanmayacak. Onun yerine Fenerbahçe - Başakşehir Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesi canlı olarak spor severler için yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünün ise önümüzdeki hafta yayımlanması beklenmektedir.

EDHO bu akşam neden yok? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yok mu?

EDHO son bölümde neler oldu?

Ebru’nun ihanetiyle adeta şok yaşayan Ceylan Çakırbeyli, eşi Hızır Çakırbeyli’nin tüm ikazlarına rağmen Cihan’ı öldürür ve Fuat’ı ortaya çıkarmak için hedefe kendisini koymuştur. Hızır Çakırbeyli, yeğeni Alpaslan yetmiyormuş gibi şimdi de eşi Ceylan’ın hayatı için endişe etmeye başlamıştır. Hızır Çakırbeyli yeni oyunu sevdiklerinin canını kurtarmak için kurdu. Didem’i kaçırma girişiminde başarısız olan Kaya, bedelini canıyla ödemek zorunda kalır. İdris reis oğlu Kaya’yı toprağa vermenin acısını Hızır Çakırbeyli ve Haşmet Façalı’dan çıkarmak istemiştir. Yaman Korkmaz’ın çevirdiği oyuna düşen İdris Reis, eski defterleri açarak memleketten akrabalarını çağırdı.

Çakırbeyli ailesi tüm çabalarına rağmen yeni bir düşman daha eklenir. Savaşa hazırlanan İdris Reis’e, doğru yolu göstermeye çalışan Tufan Reis ise arada kalmıştır. Ortalığı sakinleştirmek için yaptığı her hamlede başarısız olan Hızır Çakırbeyli de artık yeni bir savaşa hazırlanır. Yaman Korkmaz, çevirdiği oyunlarına bir yenisini daha ekleyerek Ceylan Çakırbeyli’nin öldürdüğü Cihan’ın yeğeni Özcan’ı eklemiştir. Özcan’ı Hızır Ali’nin üzerine salan Yaman Korkmaz bir taşla iki kuş vurmayı düşünmektedir. Yaman’ın bu hamlesi Façalılar ve İdris Reis arasındaki savaşı daha da hareketlendirir.

EDHO bu akşam neden yok? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yok mu? ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz EDHO bu akşam yok mu neden yok
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.