EDHO ani bir kararla yayın akışından çıkarıldı! Eşkıya seyircisinin kafası karıştı! İşte O karar!

ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 200. bölümü ile yeni sezona merhaba demeye hazırlanırken yapılan değişiklik kafaları karıştırdı. Yaz dönemi boyunca en çok merak edilen dizi olan EDHO ani bir kararla ATV yayın akışından çıkarıldı. İşte skandalın detayları...

26 Ekim Salı akşamı ATV'de yeni sezonunun başlayacağı duyurulan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ani bir kararla yayın akışından çıkarıldı. Yeni bölüm fragmanının geçtiğimiz günlerde yayınlandığı EDHO 200. bölümü ile yeni sezona başlayacaktı. Ancak ATV yayın akışından çıkarılarak herkesi şoke eden dizinin yayınlanmama nedeni ortaya çıktı.

Seyirci EDHO'nun yeni bölümünü ekranda göremeyince Eşkıya neden yok, EDHO neden yayınlanmadı gibi sorulara yanıt aramaya başladı. İşte Oktay Kaynarca, uğur Yücel, Ozan Akbaba ve Levent Ülgen'in rol aldığı Eşkıya bu akşam neden yok sorusunun cevabı...

EDHO NEDEN YAYINLANMADI?

Yeni bölüm fragmanında yer alan İlyas Çakırbeyli'nin vurulma görüntüleri sonrası heyecanla beklenen EDHO bu akşam ani bir kararla yayın akışından çıkarıldı. ATV yönetimi Eşkıya yerine Baba Parası adlı komedi filmini ekrana getirdi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 200. Bölüm canlı izle! EDHO son bölüm tek  parça full izle

Gün içerisinde ATV yönetimi tarafından yapılan değişiklik EDHO izleyenlerinin kafasını karıştırmıştı. Yıllardır ATV'de ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisininy yapımcılığını alan kanal yönetiminin EDHO yayın gününde değişiklik yaptığı tahmin ediliyor.

Ozan Akbaba EDHO'ya resti çekmiş! İlyas Çakırbeyli'nin Eşkıya'dan ayrılma  nedeni ortaya çıktı!

Eylül ayında sete çıkması beklenen ekip ile atv yönetimi arasında sorun çıktı. Dizinin yapımcılığını ilk olarak Raci Şaşmaz üstlenmişti. Ancak Şaşmaz’ın mali sorunlar yaşaması nedeniyle atv hakları satın aldı ve yapımcı pozisyonuna geçti.

atv’nin 124. bölümden itibaren devraldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 199. bölümü ile birlikte altıncı sezonu tamamladı. 200. bölümü ile yeniden izleyicilerin karşısına çıkacak olan dizideki bu değişiklik 2 yıl önce ödeme sorunları yaşanması nedeniyle alındı.

Dizinin 7. sezonu öncesinde ise bu sefer Bahadır Özdener’in yapım şirketi BVB’nin atv’den yönetimi devraldığı ortaya çıktı.

200. bölümden itibaren artık dizi atv iç yapımı olarak değil, BVB Yapım şirketinin dizisi olarak yoluna devam edecek. Bu yaşanan gelişme dizinin geleceği adına da çok önemli bir adım olarak gözüküyor.

EDHO ani bir kararla yayın akışından çıkarıldı! Eşkıya seyircisinin kafası karıştı! İşte O karar! ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz EDHO eşkıya neden yok
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.