EDHO 190. bölüm izle!

EDHO 190. bölüm full izlenmek için kesintisiz olarak youtube platformunda. 13 Nisan akşamında ATV’de yayınlanan EDHO dizisinin 190. son bölüm tek parça linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Başrollerinde Oktay Kaynarca’nın oynadığı EDHO dizisi 13 Nisan Salı akşamında ATV ekranlarında yayınlandı. Her bölümü olay yaratan ve nefes kesen sahneleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen EDHO dizisinin son bölümünde; Hızır ile İlyas Çakırbeyli, kendilerini son anda kurtaran nişancının peşine düşmüşlerdir. Diğerleri ise bu işin arkasında Kimsesiz Doğan’ın olduğunu sanmaktadır.

EDHO 190. bölüm izle!

Hızır’ın kuşkulandığı kişiler arasında ise Alpaslan gelmektedir. Gerçeklerin peşine düşen Hızır Çakırbeyli işin aslını daha net öğrenmek adına Emin ile Pınar’ı sıkıştırmaktadır. İlhan ve Ercan, Hızır Çakırbeyli'ye Yavuz ve Bahar üzerinden yeni bir tuzak hazırlığındadır.

Yaklaşmakta olduğu tuzağı Bahar'ın verdiği ipucu sayesinde farkına vatan Hızır, ekibi ile beraber ava gideni avlamak için çoktan harekete geçmiştir. Kurulan tuzak içerisinde namlunun ucunda kalan Hızır’ı kurtaran asıl nedense Bahar’ın cesurca davranması vardır.

İlyas'ı ciddiye almayan Ercan ise kendi kazdığı kuyuya düşer. Fidanlıkta toplanan İlyas Çakırbeyli ve dostlarına operasyon düzenleyen Ercan, sonunda İlyas Çakırbeyli'nin karşısında diz çökmek zorunda kalır.

EDHO 190. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

EDHO 190. bölüm izle! ile ilgili etiketler EDHO edho 190. bölüm edho son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.