EDHO 169. bölüm full izle!

EDHO 169. bölüm full izle! EDHO 169. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde Youtube'de. 27 Ekim Salı akşamında EDHO 169. bölüm tek parça olarak ATV'den izlenebilecek.

EDHO 169. bölüm izle linki araştırılıyor. Başrollerinde Oktay Kaynarca’nın oynadığı EDHO dizisinin 169. son bölümü 27 Ekim Salı akşamında ATV ekranlarında yayınlanıyor.

EDHO 169. son bölümünde; Haşmet Façalı’nın büyük sırrı ortaya çıkmıştı. EDHO 169. bölümü dizi bitiminde full hd tek parça halinde Youtube’de izlenebilecek.

EDHO 169. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Hızır Çakırbeyli, hayatının en büyük sınavını canından çok sevdiği yeğeni Alpaslan'la verir. Başına buyruk yaptığı baskınlar yüzünden yeğenini masadan kovan Hızır Reis, bununla yetinmeyip aileden de kovar. Akıl hocalığını yapan Şahin Ağa'nın yol vermesiyle hayatında yeni bir sayfa açan Alpaslan, aklının yanına bir de bilek gücünü katar. Teyzesi Ceylan Çakırbeyli'yi de karşısına alan Alpaslan, intikam ateşiyle yanarak düşmanlarının karşısına çıkmaya hazırdır.

Mafya babalığı yaparak mazlumun, güçsüzün ve düşkünün yanında olmak için Çakırbeyli soyadını geride bırakan Alpaslan'ın önündeki en büyük engel ise Korkmazlardır. Bu uğurda yeni bir ekip kuran Alpaslan'nın büyük silahı ise Kubilay olacaktır. Tüm masaya savaş açan Yaman Korkmaz'ın şimdiki durağı ise Haşmet Façalı olur. Façalı'nın evine giden Yaman Korkmaz, tehditlerini havada savurur. Hızır Reis ise düşmanın sinsi planlarına karşı kendi planlarını devreye sokmaya hazırdır.

 

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.