Eden Hazard, Real Madrid'de 6. kez sakatlandı

Real Madrid'in Chelsea'den büyük umutlarla transfer ettiği Eden Hazard bırakın Cristiano Ronaldo'nun yerini doldurmayı, doğru dürüst maça bile çıkamadı... Bonservisine 160 milyon euro ödendiği iddia edilen Belçikalı yıldız, İspanya'ya geldiğinden beri 6. kez sakatlandı.

Chelsea'de gösterdiği performansla piyasa değeri 150 milyon euroları gören Belçikalı yıldız Eden Hazard, 115 milyon euro bonservisle transfer olduğu Real Madrid'de kabus gibi günler geçiriyor.

İspanyol devinde 2. sezonunu geçiren ve sürekli sakatlık sorunlarıyla gündeme gelen 30 yaşındaki fubolcu bugünkü antrenmanda bir kez daha sakatlandı. Real Madrid, Belçikalı'nın iyileşme süreciyle ilgili bilgi vermezken, İspanyol basını sakatlığın ciddi olduğunu ve Hazard'ın en az 1 ay sahalardan uzak kalacağını yazdı.

Real Madrid'e geldiğinden bu yana 6. kez sakatlık sorunu yaşayan ve 2 sezonda toplam 43 maçta sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen Hazard, son olarak kasım ayında yine kas sorunundan 30 gün takımdan uzak kalmıştı.

İspanyol basını, Haziran 2019'da İngiltere'nin Chelsea takımından transfer edilen Hazard için Real Madrid'in 115 milyon euro değil de 160 milyon euro ödediğini de ileri sürüyor.

Eden Hazard, Real Madrid'de 6. kez sakatlandı ile ilgili etiketler Real Madrid Eden Hazard La Liga
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.