Eddie Newton: Real Madrid dahi olsanız bu kadar eksik sizi etkiler

Bordo-Mavililer'in teknik direktörü Newton, yenilgiyi eksik oyuncuların fazlalığına bağladı. İngiliz çalıştırıcı, "Real Madrid dahi olsanız bu kadar kritik oyuncularınız olursa bu sizi etkiler. Biz de etkilendik" dedi. Okan Buruk ise "Milli arada iyi çalıştık, artık daha güçlü olacağız" yorumunda bulundu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Eddie Newton 2-0'lık Başakşehir mağlubiyeti takımdaki eksik oyuncuların fazlalığına bağladı. Yayıncı kuruluşa konuşan İngiliz teknik adam, şunları söyledi:

MEMNUN DEĞİLİM

"Öncelikle oyuncularımızın bugünkü performansından memnun olmadım. Eksik oyuncularımızın yokluğu çok etkiledi. Sakatlıktan dönen Kamil ve uzun süredir oynamayan Djaniny gibi isimler vardı. Bu durum ister istemez takımı etkiliyor. Özellikle ilk 20-25 dakika iyi oynadık ama golden sonra düştük. Yediğimiz gol çok basitti gerçekten... 4 tane anahtar oyuncumuz bugün yoktu ve dolayısıyla bu durumdan etkilendi. Real Madrid dahi olsanız bu kadar kritik oyuncularınız olursa bu sizi etkiler. Biz de etkilendik."

"Kesinlikle bahane bulmaya çalışmıyorum ancak sizin de bildiğiniz gibi hastalıklarla, sakatlıklara, Covid-19 vakası ile karşılaştık. Dolayısıyla o istediğimiz arzuladığımız takımı geri getirme adına çalışmalar yapıyoruz. Arkadaşlarımızla bu durumu konuşacağız. Tabii ki de o ulaşmak istediğimiz seviyeye en kısa sürede ulaşacağız."

RAKİBİN EKSİKLERİ İŞİMİZİ KOLAYLAŞTIRDI

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk ise ilk goller ve ilk galibiyet için, "Trabzonspor'un eksikleri vardı, bu da bizim işimizi kolaylaştırdı. Trabzonspor hocası için çok zor bir durum, bunu da söylemek gerekiyor. Milli arada iyi çalıştık, artık daha güçlü olacağız. Gol çok önemli ve değerli. Bundan önce 4 maç yaptık gole çok yakındık ama gol olmadı. Gol atmaközgüven getiriyor.

Rakibe çok top vermeyen bir takımdık. Saha şartları iyi değildi ama pas yapmamız önemliydi. Savunmamızda bugün çok iyi oynadı. 4 haftalık kötü gidişe son verdik. Bu maç bizim için dönüş olacaktı. Milli arada çok iyi hazırlandık bundan sonra da daha iyi olacak. Şampiyonlar Ligi'ndeyiz ve bunun tadını çıkartmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Eddie Newton: Real Madrid dahi olsanız bu kadar eksik sizi etkiler ile ilgili etiketler Trabzonspor Okan Buruk Eddie Newton Medipol Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.