Newton: Yeni sisteme alışmak zaman alacak

Geçen sezonki sistemden farklı bir sistemle oynadıklarını hatırlatan Trabzonspor Teknik Direktörü Eddie Newton, "Alışmak kolay değil ama her hafta daha iyiye gidiyoruz. Oyundan ve galibiyetten son derece memnunum" dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Eddie Newton, 3-1'lik Yeni Malatyaspor galibiyetinin ardından yayıncı kuruluşa maçı değerlendirdi. İngiliz çalıştırıcı, "Performanstan memnunum, özellikle ilk yarı iyiydi. 2. yarıda oyunun sonuna doğru performansımız düştü. Oyuna dahil olanlar da enerji kattı. Takımın genel performansından çok mutlu olduğumu söyleyebilirim" dedi.

SİSTEMİ DEĞİŞTİRDİK

Newton, şöyle devam etti: "Her geçen hafta oynamak istediğimiz sistemi daha iyi ortaya koydu. Geçen seneden farklı bir sistemle oynuyoruz. Alışmak kolay değil ama her hafta daha iyiye gidiyoruz. Takımımız antrenmanlar ve çalışmalardan zevk alıyor. Dolayısıyla futboldan da zevk alıyor. Doğru yoldayız. Çok daha iyiye doğru gideceğimizi düşünüyorum."

SÖRLOTH'UN BOŞLUĞUNU DOLDURACAK MI?

Maçın kahramanı Benik Afobe ise takımın kalitesine vurgu yaptı. Kongolu golcü, "Ne kadar kaliteli oyunculardan kurulu bir takım olduğumuzu biliyoruz, bunu ilan etmek amacımız. Bunu başardık bugün... Geçen sezon çok goller atmış bir santrfor oyuncusuna sahipti takımımız. Kendimle karşılaştırmak istemiyorum ama giden arkadaşımız çok başarılı bir sezon geçirdi. Ben de kendi kalitemi göstermeye çalışıyorum" şeklinde konuştu.

Newton: Yeni sisteme alışmak zaman alacak ile ilgili etiketler Trabzonspor Yeni Malatyaspor Eddie Newton
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.