Engelli Edanur Candan'ın katili ortaya çıktı! Kendi gibi sağır ve dilsiz olan erkek arkadaşı öldürmüş...

Mersin'de 9 Şubat günü ormanlık alanda boğazı kesilmiş olarak cansız bedeni bulunan duyma ve konuşma engelli Edanur Candan'ın katili ortaya çıktı. Edanur'un kendisi gibi engelli olan sevgilisi tarafından öldürüldüğü öğrenildi. Sorgusunda itiraf eden katil, "Kıskançlık nedeniyle yaptı." dedi.

Mersin'de İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, merkez Toroslar ilçesi Işıktepe Mahallesi'ndeki ormanlık alanda kadın cesedi gören vatandaşlar durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

EDANUR'U ÖNCE BOĞMUŞ ARDINDAN BIÇAKLA BOĞAZINI KESMİŞ

İhbar üzerine olay yerine giden Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, ceset üzerinde ve bölgede inceleme yaptı. Yapılan incelemede, cesedin, Edanur Candan isimli duyma ve konuşma engelli kadına ait olduğu belirlenirken, kadının, önce boğulduğu ardından bıçakla boğazı kesilerek öldürüldüğü belirlendi.

KATİLİ ORTAYA ÇIKTI

Cinayetle ilgili soruşturma başlatan ekipler, Mezitli ilçesinde ikamet eden genç kadının, öldürülmeden önce evinden ayrılarak kendisi gibi engelli olan sevgilisi M.C.Y. ile buluştuğu bilgisine ulaştı.

Engelli Edanur Candan'ın katili ortaya çıktı! Kendi gibi sağır ve dilsiz olan erkek arkadaşı öldürmüş...

KISKANÇLIK NEDENİYLE ENGELLİ ERKEK ARKADAŞI TARAFINDAN ÖLDÜRÜLMÜŞ

Jandarma tarafından gözaltına alınan M.C.Y., tercüman aracılığıyla verdiği ilk ifadesinde cinayeti kendisinin işlediğini itiraf etti. Araştırmayı derinleştiren JASAT ekipleri, cinayetin azmettiricisi olduğu ileri sürülen M.C.Y.'nin arkadaşı R.A.'yı da gözaltına alırken, cinayetin, kıskançlık nedeniyle işlendiği belirtildi.

Her iki zanlı da işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Engelli Edanur Candan'ın katili ortaya çıktı! Kendi gibi sağır ve dilsiz olan erkek arkadaşı öldürmüş... - Resim : 2

 

Engelli Edanur Candan'ın katili ortaya çıktı! Kendi gibi sağır ve dilsiz olan erkek arkadaşı öldürmüş... ile ilgili etiketler Mersin engelli sağır edanur candan dilsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.