Eda ile Serkan Çiftinin Kızı Yüzünü Gösterdi! Sen Çal Kapımı Hayranlarını Üzen Final Kararı

Sen Çal Kapımı dizisi 2. yeni sezonu ile bu akşam başlıyor. 5 yıllık bir zaman atlamasının yaşanacağı dizide Eda ile Serkan’ın kızları olan çocuk fenomen Maya Başol, dikkatlerden kaçmıyor. Ancak Sen Çal Kapımı dizisinin yeni sezonda final yapacağı bölümünde ifşa olması herkesi derinden yaralıyor.

Başrollerinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in oynadığı Sen Çal Kapımı dizisi 2. sezonuyla 9 Haziran Çarşamba akşamında FOX TV ekranlarından sevenleriyle buluşuyor. 5 yıl süren bir zaman atlamasının yaşanacağı dizide Eda ile Serkan çiftinden bir de kız çocuk müjdesi geliyor.

Fenomen çocuk oyuncu Maya Başol, Sen Çal Kapımı dizisinde fırtınalar estiriyor. Daha önce yayınlanan tanıtımlarda izleyicilerinden tam not almayı başaran Başol’un şimdiden diziye nasıl bir katkı yapacağı da merak içerisinde bekleniyor.

Erken Final Yapıyor

Dizide yeni karakterlerde gözlerden kaçmıyor. 40. bölümle sezon finali yapan Sen Çal Kapımı dizisi başrol oyuncuları Hande Erçel ile Kerem Bürsin ikilisi geçtiğimiz haftalarda Maldivler’e tatil giderek aşklarını kamuoyu ile paylaşmışlardı.

Eda ile Serkan Çiftinin Kızı Yüzünü Gösterdi! Sen Çal Kapımı Hayranlarını Üzen Final Kararı

Sezon finalinde Serkan’ın geçirdiği rahatsızlık sonrasında yolları ayrılan çift bu sefer aşklarını yeniden yaşamak adına yıllar sonra yeniden bir araya gelir. Birbirlerine tutkulu bir şekilde bağlı olan Eda ile Serkan artık bazı şeyleri kökünden değiştirmiştir. Çünkü bu çiftin 5 yaşında bir kızları vardır. Ve Eda’nın Serkan’dan sakladığı büyük sır açığa çıkmıştır.

Sen Çal Kapımı 2. sezonunda oyuncu kadrosuna katılan yeni isimler arasında; Sina Özer, Doğa Özüm, Ayşe Akın, Ahmet Efe Metekoğlu ve Maya Başol yer aldı. Dizide; Özer Eda’nın asistanı Kerem’i, Doğa Özüm Serkan’ın kuzenini, Ayşe Akın tel sahibi Deniz’i, Sinan Helvacı Eda’nın yakın arkadaşı Burak’ı ve çocuk fenomen Maya Başol ise Eda ile Serkan çiftinin 5 yaşındaki kızlarını canlandıracak.

Maya Başol Kimdir?

2015 yılı doğumlu olan Maya Başol, çocuk yaşta olmasına rağmen annesi Asya Başol ile birlikte sosyal medya fenomenliği yapmaktadır. Daha öncesinde birçok reklam filminde oynayan Başol, ilk oyunculuk deneyimini Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel ile Kerem Birsin çiftinin çocuklarını canlandırarak gerçekleştirilecek.

Eda ile Serkan Çiftinin Kızı Yüzünü Gösterdi! Sen Çal Kapımı Hayranlarını Üzen Final Kararı - Resim : 2

Tatlılığı kadar Hande Erçel’e olan benzerliliği ile de bilinen Başol, başta LCW olmak üzere bir çok firmanın reklamlarında yer alarak modellik yaptı. Instagram’da 500 bine yakın takipçisi olan Maya Başol’un ailesi de çocuklarının paylaştığı pozları ile daha öncesinde hedef haline gelerek ağır eleştiriler almışlardı. Aile, çocuklarını istismar ettikleri ve oyuncak bebek gibi kullandıkları iddiasıyla gelen tepkiler sonrasında sessiz kalmışlardı.

Eda ile Serkan Çiftinin Kızı Yüzünü Gösterdi! Sen Çal Kapımı Hayranlarını Üzen Final Kararı ile ilgili etiketler Hande Erçel Kerem Bürsin Sen Çal Kapımı Maya Başol
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.