Eda Erol olmadı ama terlikleri Buse'nin elinden giydi! / VİDEO

Ece Erken, Buse Varol'un sevgilisi Alişan'a terlik giydirdiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Bu görüntüler akıllara Eda Erol'un 'Eşimin ayağına terlik götürürüm' açıklamasını getirdi.

Sevgilisi Buse Varol'la ilişkisi dolu dizgin devam eden Alişan, her gün farklı bir haberle gündeme gelmeye devam ediyor. Ünlü sanatçı bu kez de yakın arkadaşı Ece Erken'in paylaştığı bir videoya sosyal medyanın diline dolandı.

'TERLİĞİMİ AYAĞIMA GETİRECEK'

Videoda sevgilisinin ayağına terlik götürdüğü görülen Buse Varol'u görenler, Alişan'ın Eda Erol ile nişanlı olduğu sıralarda 'Terliğimi ayağıma getirecek' çıkışını akıllara getirdi.

Eda Erol ise Alişan'ın bu çıkışına 'Terlik de götürürüm, yardım da ederim' cevabıyla çok eleştirilmişti.

BUSE'YE KISMETMİŞ!

Alişan, aradığı aşkı bulamadığı Eda Erol'un elinden giyemediği terlikleri büyük aşkının elinden giydi. Ünlü sanatçının mutluluğu gözlerinden okundu.

Eda Erol olmadı ama terlikleri Buse'nin elinden giydi! / VİDEO ile ilgili etiketler Eda Erol Alişan Buse Varol Ece Erken terlik giydirme
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.