Eda Erol, Alişan'ın koyduğu yasağı deldi geçti!

Alişan ile yollarını geçen Eylül'de ayıran Esra Erol'un kardeşi Eda Erol, oyunculuğa adım attı.

Esra Erol'un kardeşi ve Alişan'ın eski nişanlısı olarak magazin dünyasına giriş yapan Eda Erol, yönetmen Koray Er'in Marmara Forum Kristal Kamera Kısa Film Yarışması için çektiği 'Monoton' adlı kısa filmde Bekir Aksoy ile rol aldı.

Eda Erol, Alişan ile nişanlı olduğu dönemde verdiği bir röportajda oyuncu olmak istediğini söylemiş, ancak Alişan'ın bu fikre sıcak bakmadığı ve ''Asla oyunculuk yapamaz'' dediği öne sürülmüştü. Esra Erol'un kardeşi Eda, Alişan ile nişanlanarak dikkatleri üzerine çekmişti. Çift eylülde yüzükleri attı.

640xauto

Eda Erol'un büyük olan göğüslerini küçülttürdüğü iddia edilmişti.

Alişan'ın ''Üstümden tank geçmiş gibi hissediyorum'' açıklamasına karşın Eda Erol, ''İyiyim hayat devam ediyor yani sonuç olarak'' demişti.

640xauto_2

Alişan'dan önceki sevgilisi Ogan Şenyolcu'nun ortaya çıkıp açıklamalar yapmasına sinirlenen Eda Erol ''Dava açacak mısınız?'' sorusuna şu cevabı vermişti:

'Onunla uğraşacak, dava açacak zamanım yok. İşim-gücüm var. Zamanım değerli.''

Eda Erol, Alişan'ın koyduğu yasağı deldi geçti! ile ilgili etiketler Eda Erol Alişan film oyunculuk asla yasak imkansız
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.