Eda Erdem ile Haluk Bilgiler ikilisi KPSS ön lisans sınavına damgasını vurdu!

KPSS ön lisans sınavında sorulan Haluk Bilginer ve Eda Erdem soruları sosyal medyanın gündeminde yer aldı. 9 Ekim Pazar gününde gerçekleştirilen KPSS ön lisans sınavı soruları hakkında sosyal medyada birçok paylaşım yer aldı.

KPSS ön lisans sınavı 9 Ekim Pazar gününde tüm Türkiye genelinde yapıldı. Milyonlarca adayın giriş yaptığı sınavdaki bazı ilginç sorular sosyal medya üzerinden kullanıcılar tarafından paylaşıldı ve ortaya ilginç diyaloglar çıktı.

Milli voleybolcu Eda Erdem ile ünlü oyuncu Haluk Bilginer, KPSS ön lisans sınavına damgasını vurdu. Sınavdan çıkanlar bu sorulara dair paylaşımlar yapılınca hem Eda Erdem hem de Haluk Bilginer sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasında yer aldı.

Eda Erdem ile Haluk Bilgiler ikilisi KPSS ön lisans sınavına damgasını vurdu!

Eda Erdem ile Haluk Bilgiler ikilisi KPSS ön lisans sınavına damgasını vurdu! - Resim : 2

Eda Erdem ile Haluk Bilgiler ikilisi KPSS ön lisans sınavına damgasını vurdu! - Resim : 3

Eda Erdem ile Haluk Bilgiler ikilisi KPSS ön lisans sınavına damgasını vurdu! - Resim : 4

 

 

Eda Erdem ile Haluk Bilgiler ikilisi KPSS ön lisans sınavına damgasını vurdu! ile ilgili etiketler KPSS Haluk Bilginer Eda Erdem KPSS ön lisans
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.