Eda Ece'ye sevgilisi Buğrahan Tuncer'den ilginç yorum!

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece, dün Instagram hesabından canlı yayın açtı ve takipçileriyle bir araya gelerek soruları yanıtladı. Ece sosyal medyaya yine ara vereceğini söylerken canlı yayın sırasında ayrıldığı iddia edilen sevgilisi bakın ne yazdı.

Eda Ece, kendisine göre en güzel kadınların kim olduğu sorulunca, "Bizim dizinin kızları güzelliğiyle bilinir. Şevval (Sam), Nesrin (Cavadzade), Tuvana (Türkay), Şafak (Pekdemir), Ayşegül Aldinç, Zeynep Çamcı, Sinem Kobal ve Hazal Kaya. Özellikle Hazal'ın mor elbiseli hamilelik pozu favorim" dedi.

'EDA SÜZGECİNDEN GEÇİRİYORUM'

Yıldız karakterinin ortaya çıkış hikayesini anlatan Ece, "Yıldız'ın modunu durumunu şakaya vurarak daha iyi hissediyorum. Bu böyle olursa yaşar yoksa ölecek diyorum. Eda süzgecinden geçirip Yıldız'laştırıyorum. Kurgucumuz ve yapımcımız sayesinde doğaçlama yapmama izin verdiler. Bu sayede size de daha doğal daha tatlı geldi" ifadelerini kullandı.

Oynadığı projelerden en çok sevdiği hangisiydi diye sorulan Eda Ece, "Şuan Yasak Elma. Ama bütün işlerimi seviyorum" ifadelerini kullandı.

Eda Ece'ye sevgilisi Buğrahan Tuncer'den ilginç yorum!

SOSYAL MEDYAYA YENİDEN Mİ VEDA EDECEK?

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya detoksu yaptığı hatırlatılan güzel oyuncu, "7 gün hiç sosyal medyaya girmedim. Daha iyiydi daha çok kitap ve yemek ile ilgilendim güzel geçti. Sonra geri döndüğümde 'Niye geri döndüm?' dedim. Belki yeniden detoks yaparım" açıklamasında bulunarak yeniden sosyal medyaya veda edebileceğini belirtti.

Tam o sırada Ece'nin ayrıldığı iddia edilen sevgilisi basketbolcu Buğrahan Tuncer sevgilisine bir yorum yazdı.Tuncer sevgilisinin detoks kararıyla dalga geçerek "Detoks yap detoks sosyal medyayı bırak artık" yorumunda bulundu.

Eda Ece'ye sevgilisi Buğrahan Tuncer'den ilginç yorum! - Resim : 2

Eda Ece'ye sevgilisi Buğrahan Tuncer'den ilginç yorum! ile ilgili etiketler Eda Ece Instagram Sosyal Medya Buğrahan Tuncer
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.