Eda Ece Yasak Elma'nın Nasıl Biteceğini Açıkladı!

Ekranın en neşeli ve aynı zamanda en entrikalı dizisi Yasak Elma 6. sezonunda da reytinge doymuyor. Ancak dizi bu sezon final yapacak. Dizide Yıldız karakteriyle fenomen olan Eda Ece Yasak Elma'nın nasıl biteceğini gazetecilere açıkladı.

Yasak Elma dizinin Haziran ayında ekrana veda etmesi planlanıyor. Yapımcılığını Fatih Aksoy'un yaptığı dizide geçtiğimiz yıllarda rol alan Sevda Erginci bu yıl konuk olarak katıldığı dizde kalıcı oldu. Yeni bir karar alınmazsa da Erginci'nin finale kadar kalacağı belirtiliyor. Öte yandan önceki gün balıkçıda yemek yiyen Eda Ece, Melisa Doğu ve Sevda Erginci, Yasak Elma'nın finali hakkında soruları yanıtladı.

Eda Ece Yasak Elma'nın Nasıl Biteceğini Açıkladı

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterini canlandıran oyuncu Eda Ece soruları yanıtladı. Yasak Elma'nın bu Haziran ayında veda edeceğini söyleyen başarılı oyuncu, “Dün yine 1. olduk… 6. senede yine birinci oluyoruz ama her güzel şeyin bir sonu var. Bu sene kapatıyoruz defteri… Hazirana kadar Yasak Elma’ya doyun… Yani sonra yokş… Çok ağlayarak veda edeceğiz. Ona eminim… Çok seviyorum yönetmenim Ece Erdek Koçoğlu’na bayılıyorum. Arkadaşlarımı çok seviyorum. Yasak Elma benim kalbimde hep yaşayacak… Bu sene de güzel güzel gitsin bakalım hazirana kadar sonra… Yeni işlere bakacağız…” dedi.

Eda Ece Yasak Elma'nın Nasıl Biteceğini Açıkladı! ile ilgili etiketler Yasak Elma Eda Ece
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.