Eda Ece, Yasak Elma'da artık böyle görünecek! İşte Yıldız'ın yeni imajı

5. sezonunda da izlenme rekorları kıran Yasak Elma'da imaj yenileme çalışmaları devam ediyor. Yıldız karakterini oynayan oyuncu Eda Ece'nin yeni imajını görenler şaşkınlığa uğradı.

Eda Ece Yasak Elma'da artık böyle görünecek. Fox TV'nin fenomen dizisi Yasak Elma'da Yıldız karakterini oynayan oyuncu Eda Ece'nin yeni imajı ortaya çıktı. Performansıyla ilk bölümden itibaren büyük beğeni toplayan Ece, replikleri ve tavırlarıyla izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatıyor.

Her söylediğiyle tüm sosyal medya platformlarında sevilen bir karakter olan Yıldız bölüm videolarından bile daha çok izlenen bir karakter oluyor. Her fırsatta setten fotoğraflar paylaşan oyunucu bu kez sosyal medya hesabından yeni imajını paylaştı.

Eda Ece, Yasak Elma'da artık böyle görünecek! İşte Yıldız'ın yeni imajı

Eda Ece instagram paylaşımında saçlarını kestirdiği görüldü. Esprili bir notta düşen oyuncu, “Saçımı kendim kestim. Yetenek verdi mi Allah her yerden veriyor. Bu Yıldız değil, Eda bu arada. Randevular için: .. ” yazdı.

Eda Ece, Yasak Elma'da artık böyle görünecek! İşte Yıldız'ın yeni imajı - Resim : 2

Hayranları ise Eda Ece'nin kendi isteğiyle mi yoksa Yasak Elma'daki rolü gereği mi saçlarını kestirdiğini merak etti. Akıllarda soru işareti bırakan bu yeni imajıyla Yıldız daha çok sevileceğe benziyor.

 Eda Ece, Yasak Elma'da artık böyle görünecek! İşte Yıldız'ın yeni imajı - Resim : 3

 

Eda Ece, Yasak Elma'da artık böyle görünecek! İşte Yıldız'ın yeni imajı ile ilgili etiketler Yasak Elma Eda Ece
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.