Eda Ece ve sevgilisi Buğrahan Tuncer barıştı mı?

Ünlü oyuncu Eda Ece ve Anadolu Efes'te forma giyen Buğrahan Tuncer geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından birbirlerini takipten çıkarmıştı. Söz konusu durum, 'Ünlü çift ayrıldı mı?' iddiasını gündeme getirmişti. İkili, birbirini tekrar takip etmeye başadı.

Yasak Elma'nın güzel oyuncusu Eda Ece ile Anadolu Efes'te forma giyen basketbolcu Buğrahan Tuncer, bir süredir aşk yaşıyor.

Aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çift, önceki gün sosyal medya hesaplarından birbirlerini takipten çıktı. İkilinin bu hareketi "Ayrıldılar mı?" sorusunu akıllara getirdi.

Eda Ece ve sevgilisi Buğrahan Tuncer barıştı mı?

''BUZLARI ERİTTİLER''

Konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmayan çift, kısa bir süre sonra sosyal medyada tekrar birbirlerini takip etmeye başladı. İkilinin bu hamlesi "Buzları erittiler" şeklinde yorumlandı.

Instagram'da 2.8 milyon takipçisi bulunan Ece, geçtiğimiz günlerde kendisine dijital detoks uygulayacağını açıklamıştı. Görüşmek üzere!" sözleriyle bu haberi duyuran Eda Ece'nin paylaşımlarını yorumlara kapatması ise dikkatlerden kaçmamıştı. Ancak oyuncunun bu kararı kısa sürmüştü.

Ece'nin bu git gelli halleri takipçilerine "karantina yaramadı" yorumlarına sebep oldu.

Eda Ece ve sevgilisi Buğrahan Tuncer barıştı mı? ile ilgili etiketler Eda Ece Instagram Sosyal Medya ayrılık Buğrahan Tuncer
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.