Eda Ece Sonunda Sadakatsiz'e Göz Kırptı! Şevval Sam'ın Oğluna Övgü Dolu Sözler! İşte Nedeni

Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece, Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisi hakkında övgü dolu sözler söyleyince ortalık karıştı. Yeni sezonda reytinglerde düşüş yaşayan Yasak Elma dizisinin yakında final yapacağı iddiaları da yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı.

Yasak Elma dizisinde Yıldız Kuyucu karakterine hayat veren güzel oyuncu Eda Ece bu sefer bir değişiklik yaparak Kanal D ekranlarının en çok izlenen yapımlarından Sadakatsiz hakkında güzel sözler sarf etti. Özellikle Şevval Sam’ın oğlu Tarık Emir Tekin hakkında övgü dolu sözler söyleyen Ece herkesi şaşırttı.

Eda Ece Sonunda Sadakatsiz'e Göz Kırptı! Şevval Sam'ın Oğluna Övgü Dolu Sözler! İşte Nedeni

Eda Ece kendi komedi dizisi hakkında da bilgiler vererek, “Şu anda görüşme aşaması içerisindeyiz. Yarım saatten 10 bölüm kadar olacak. Kendime ait yapım şirketimde bulunuyor. Sahneleri kendim yazacağım. Kazandığım paraları buraya aktaracağım.” dedi.

Eda Ece kinci bir insan olmadığına da vurgu yaparak, “Beni üzen bir insana yeni şanslar mutlaka veririm. Küsüştüklerimle de yeniden barışabilirim. WhatsApp’ta engel attığım pek çok kişi var. Çünkü numaramı hiç değiştirmedim.” ifadelerine yer verdi.

Eda Ece Sonunda Sadakatsiz'e Göz Kırptı! Şevval Sam'ın Oğluna Övgü Dolu Sözler! İşte Nedeni - Resim : 2

Yeni sezonda Yasak Elma’nın reytinglerinin düşmesi sonrasında Sadakatsiz dizisi hakkında güzel sözler sarf eden Eda Ece için transfer olabileceği dedikoduları da şimdiden yayılmaya başladı.

Eda Ece Sonunda Sadakatsiz'e Göz Kırptı! Şevval Sam'ın Oğluna Övgü Dolu Sözler! İşte Nedeni ile ilgili etiketler Eda Ece Yasak Elma Sadakatsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.