Eda Ece son sağlık durumunu açıkladı... Maske Kimsin Sen ve Yasak Elma'da olacak mı?

FOX TV'de ekrana gelen 'Maske Kimsin Sen?' programının jüri üyesi ve Yasak Elma dizisinin'Kumru'su Eda Ece sosyal medyadan yaptığı paylaşımla koronavirüse yakalandığını duyurdu. 31 yaşındaki güzel oyuncu hayranları tarafından merak edilen son sağlık durumunu da açıkladı.

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Kumru karakteriyle dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu Eda Ece ikinci kez koronavirüse yakalandığını açıkıladı.

Ünlü oyuncu sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "2. Kez covid oldum evdeyim. Gayet iyiyim. Daha önce covid geçirdiğim ve 2 aşılı olduğum için hafif geçiyor. Tavsiyelere uyun, kendinize dikkat edin" ifadelerine yer verdi.

 

EKRANDA OLACAK MI?

Eda Ece, Maske Kimsin Sen ve Yasak Elma'nın yeni bölümlerinde olup olmayacağının da cevapladı: "Yasak Elma yeni bölümü zaten oynamıştım, sorun yok. Maske Kimsin Sen'de yeni bölümde varım, sonrasına bakacağız durumuma göre. Önce sağlık! Öptüm diyecektim ki size de geçmesin geri aldım"

Eda Ece son sağlık durumunu açıkladı... Maske Kimsin Sen ve Yasak Elma'da olacak mı?


Instagram hesabından yaptığı başka bir paylaşımda ise son sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Ece, sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. Hayranlarının geçmiş olsun mesajı yağdırdığı gönderisine Ece şu notu düştü: ''2. Covid ama gayet iyiyim aşılarım sayesinde hepinizi öptüm:)''

 

 

Eda Ece son sağlık durumunu açıkladı... Maske Kimsin Sen ve Yasak Elma'da olacak mı? ile ilgili etiketler Eda Ece Yasak Elma Kumru Maske Kimsin Sen
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.