Eda Ece Canlı Yayında Bunu Beklemiyordu! Maske Kimsin Sen Programında Bir Sürpriz Daha!

Eda Ece sürprizlere doymuyor. Bildiğiniz gibi Yasak Elma dizisinde Yıldız ile büyük beğeni toplayan oyuncu Maske Kimsin Sen programında jüri üyeliği de yapıyor. İki kez koronavirüse yaklanan Eda Ece karantina biter bitmez sete döndü.

Güzel oyuncu Eda Ece ile ilgili sürpriz bol haberlere bir yenisi daha eklendi. Fox TV'de yayınlanan Maske Kimsin Sen programında güldüren diyaloglara imza atan Eda Ece, ekran başındakilere de keyifli anlar yaşatıyor.

Enerjisi ve renkli kişiliği ile adından söz ettiren Eda Ece bu hafta da kostümüyle ilgi topladı. Maskeyle sahneye çıkan yarışmacılardan rol çalarcasına şıklığıyla beğenilen oyuncu, programda bir ünlü ismin açıklanmasıyla yine bir sürpriz yaşadı.

Canlı yayında bunu beklemeyen Eda Ece'yi şaşırtan gelişme Yasak Elma dizisinden rol arkadaşı Biran Damla Yılmaz'ın Ayna maskesinin altından çıkması oldu.

Biran Damla Yılmaz da öyle bir oynamış ki haftalardır aynı seti paylaşmalarına rağmen Maske Kimsin Sen'de Ayna kostümüyle Eda Ece'yi kandırmayı başarabilmiş!

Eda Ece gecenin sürprizini de daha sonra instagram adresinden paylaştı. Seyircilerden daha çok şaşıran Ece'nin Yılmaz'ın maskenin altından çıkmasından sonra gözyaşlarını tututamadığı görüldü.

İşte yaşanan ilginç anlar...

 

Eda Ece Canlı Yayında Bunu Beklemiyordu! Maske Kimsin Sen Programında Bir Sürpriz Daha! ile ilgili etiketler Eda Ece Maske Kimsin Sen
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.