Eda Demirci'nin isyanı! Kadın dernekleri 'Küçükkaya' ismini duyunca izledi...

FOX TV sunucusu İsmail Küçükkaya'nın fiziksel ve psikolojik şiddetine maruz kaldığını belirten eski eşi Eda Demirci, kadın derneklerine tepki gösterdi. Derneklerden destek göremediğini ifade eden Demirci, "Herkes, İsmail Küçükkaya’nın ve sözde kadın hakları savunucularının gerçek yüzünü görecek!" dedi.

FOX sunucusu İsmail Küçükkaya ile evlenen öğretmen Eda Demirci, 2018 yılında şiddete uğradığını iddia ederek boşanma davası açtı.

Demirci, bu süreçte eşinin uyguladığı şiddet yüzünden büyük üzüntü yaşayıp kansere yakalandığını belirtti.

KARŞILIKLI DAVA AÇTILAR

Küçükkaya, yaptığı açıklamalarla manevi şahsiyetini ve kişilik haklarını zedelediği gerçekçesiyle eski eşine tazminat davası açınca Demirci de ona karşı dava açtı.

Eda Demirci'nin isyanı! Kadın dernekleri 'Küçükkaya' ismini duyunca izledi...

DURUŞMA ÇIKIŞI KONUŞTU

Demirci, dün Asliye Hukuk Mahkemesi'ndeki duruşma çıkışı açıklama yaptı.

Sabah'tan Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre, Demirci şunları söyledi:

"Eda Demirci yalnız değildir paylaşımları yapıldı ama yalnız bırakıldım. Kadın dernekleri İsmail Küçükkaya'nın ismini duyunca olayı uzaktan izlemeyi tercih etti. Ama ben pes etmeyeceğim. Milyonlar, İsmail Küçükkaya'nın ve kadın hakları savunucusu gibi görünen kişilerin gerçek yüzünü görecek!"

 

 

 

Eda Demirci'nin isyanı! Kadın dernekleri 'Küçükkaya' ismini duyunca izledi... ile ilgili etiketler Fox TV İsmail Küçükkaya Şiddet eda demirci
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.