Eczacıbaşı VitrA CEV Şampiyonlar Ligi'nde namağlup çeyrek finalist

2021 CEV Şampiyonlar Ligi D Grubu 2. etap maçlarının son gününde Rus temsilci Dinamo Moskova’yı 3-1 yenen Eczacıbaşı VitrA, namağlup grup lideri olarak çeyrek finale yükseldi.

Eczacıbaşı VitrA, 2021 CEV Şampiyonlar Ligi D Grubu 2. etap maçlarının son gününde Rus temsilci Dinamo Moskova’yı 3-1 mağlup ederek yenilgisiz çeyrek finalist oldu.

Turuncu-Beyazlılar ilk seti 25-16, alırken Rus ekibi 2. sette 25-19 üstünlük kurdu. Marco Motta'nın takımı 3. seti 25-14, son seti de 25-18 alarak Yantarny Kaliningrad Salonu'ndan galip ayrıldı.

Maçın en değerli oyuncusu seçilen kaptan Tijana Boskovic, yeni bir rekora imza atarak Eczacıbaşı VitrA formasıyla Şampiyonlar Ligi’nde çıktığı maçlarda 700’ün üzerinde sayı elde etmeyi başardı.

Eczacıbaşı VitrA CEV Şampiyonlar Ligi'nde namağlup çeyrek finalist

MARCO MOTTA: “Bugün de blokta ve serviste iyi bir performans sergiledik. Bir tek ikinci sette blok konsantrasyonumuzu kaybettik. Dinamo Moskova’da, aynı zamanda Rus Milli Takımı’nda da yer alan birçok oyuncu ve Natalia Pereira gibi deneyimli bir isim var. Böyle güçlü bir takıma karşı ilk turda 3-0, ikinci turda 3-1 galip gelmiş olmak bizim için ayrıca gurur verici.”

SİMGE AKÖZ: “Grup etabını güzel bir mücadeleyle sonlandırdık. Çeyrek finale çıktığımız için mutluyuz. Yarın yolculuğumuz var, sonrasında ara vermeden VakıfBank maçı hazırlıklarına başlayacağız. Genç ve dinamik takım ruhumuzu her maçta göstermeye devam edeceğiz.”

Salon: Yantarny Kaliningrad
Hakemler: Dobromir Dobrev, Sonja Simonovska
Eczacıbaşı VitrA: Saliha, Beyza, Elif, Thompson, Ogbogu, Boskovic, Simge (L), Fatma, Yasemin
Dinamo Moskova: Shcherban, Enina, Romanova, Pereira, Fetisova, Goncharova, Bibina (L), Krotkova, Pospelova, Klimets, Babeshina
Setler: 3-1 (25-16, 19-25, 25-14, 25-18)
Süre: 98 dakika (25, 24, 24, 25)

Eczacıbaşı VitrA CEV Şampiyonlar Ligi'nde namağlup çeyrek finalist ile ilgili etiketler eczacıbaşı vitra Tijana Boskovic
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.